ZABAWA:Avatary [Part 37]
ZABAWA:Avatary [Part 37]
Witam.
Kolejna część zabawy, w której możecie oceniać avatary innych użytkowników. Poniżej regulamin, który proszę przeczytać!
REGULAMIN:
1. Oceniamy avatar osoby wyżej. Według schematu: użytkownik, ocena, uzasadnienie; np: "użytkownik - 10/10 - podoba mi się twój avatar, ponieważ przedstawia samochód",
2. Nie przeklinamy i nie obrażamy innych,
3. Piszemy nick osoby ocenianej,
4. Nie oceniamy częściej niż co 3-4 posty, - nagminne łamanie będzie tępione.
5. Nową część robimy po około 300 postach,
6. Jeżeli nie masz ochoty brać udziału w zabawie, nie wpisuj się tutaj - istnieje taka możliwość jak ''ignoruj wątek''.
JAK WSTAWIĆ/ZMIENIĆ AVATAR:
Ostatnio pojawiło się pytanie jak ustawić swój avatar na forum. Jeśli ktoś nie wie to służę pomocą:
Krok 1. Wchodzimy na stronę - https://www.gry-online.pl/moje_gry-online.asp
Krok 2. Klikamy na ''Ustaw Swojego Avatara''
Krok 3. Szukamy na dysku twardym obrazka, który ma służyć nam za avatar i klikamy ''Zatwierdź'' - to wszystko - teraz możemy cieszyć się nowym avatarem:)
POPRZEDNIA CZĘŚĆ:
https://forumarchiwum.gry-online.pl/S043archiwum.asp?ID=10500565
Will Barrows --> Jeszcze raz spoko ;]
Inżynier jak już!!! :D Z Team Fortress 2
zdichuu ---> może być 7/10
Eio007 - moze byc ;) 7/10 .
PS matik 109 - Spongebobo dla dzieci -.- a zeby nie wiedziec kto to jest u mnie na avatarze trzeba byc niezlym zacofancem .
TH0M4S93 ---> Lubie rap i 2Paca. Avatar prezentuję się fajnie 9/10
zdichuu ---> To The Game. Taki raper.
bogi1 - jakiś ganstah. Przeciwko gangsterom nie mam nic, ale gangstahów nie trawię. No ale może być 6/10
a zeby nie wiedziec kto to jest u mnie na avatarze trzeba byc niezlym zacofancem .
Ja też nie wiem, kto to jest... Jak widzisz, nie każdy słucha hip-hopu/rapu.
hbk18 - aaaale szaaajs. 0/10
zdichuu - LP, ni słucham ich, kiedyś i owszem. Całkiem nieźle wygląda. 7/10
hbk18 --> taki sobie 6/10
Ezio007 --> Przypomina mi Roberta De Niro z Taksówkarza. Ogólnie to może być. 7/10
adam11$13 ---> Lubię ten zespół 9.5/10
bob destruktor --> dość "pusty", lubię, gdy avatar przedstawia ciut więcej. 5/10.
Mr. Orange ---> Mroczny i fajny 8/10
Ezio007 - ocenialem juz :)
[8] - przeciez masz napisane 2 posty wyzej kto to jest . :|
bogi 1 - widac,ze lubisz sadzac po The Gamie :p ogolem tez go lubie,piosenki typu Let's Ride,albo klasyczny juz utwor z 50 Cent'em - Hate It or Love It . :P ogolem Twoj awatar porzadny,rowniez 9/10 :)
TH0M4S93- fajny avek 8/10
Ps. nawet ja wiem że to 2pac choć nie przepadam za rapem :P
zdichuu --> fajny avek 7/10
Ezio007 - Fajny :) podoba mi się i nie mam się do czego przyczepić :) 8/10
Kowal172 --> Bardzo mi się podoba 10/10
hbk18--> fajny owczarek, sam takiego mam, nawet dwa :> dla mnie 10/10 :D Ci co nisko oceniają się nie znają :D
Pizystrat --> nic nie mam do Arsenalu. Plus za polski akcent. 5/10.
Mr. Orange --> Oceniałem już 8/10
Pizystrat --> Nie jestem fanem piłki kopanej (czasami zagram, albo na TV obejrzę), ale jest Polski akcent, jak mówił poprzednik 5/10
hbk18:
spoiler start
on nie jest spocony to jest blizna ;) A poza tym nikt się jeszcze nie domyślił, że mój avek jest z Mass Effect'a :p Ale ćśśś nikomu nie mów ;p
spoiler stop
bogi1 --> oceniałem parę razy, ale ocenię jeszcze raz ;) Bardzo mi się podoba 9.5/10
Ezio007--> jakoś do mnie nie przemawia Twój avek ;) Spocony facet w okularach z irokezem? xD
4/10
Pizystrat-wolę barce ale 7/10 (minus za Polskę bo ja osobiście gram lepiej od nich)
hbk18 --> Zauważyłem, że lubisz zwierzęta ;) avek masz nawet fajny 7/10
Pizystrat --> Zajrzyj do spoilera :)
Ezio007---> To na czole nie wygląda jak blizna, tylko jak pot:) Wcześniej miałeś lepszy...5/10
Wiil.i.aM ---> Mnie się podoba 9/10
adi123456789 --> taki sobie 4/10
Kowal172 --> Oceniałem 10/10
Miczek2008
Ulubiony aktor i serial z nim - 10/10
Penetrator --> Któż to może być hmm.. ? 10/10
Ezio007---> niezły, w sumie to bardzo fajny ^^ -> 8/10
Pizystrat---> http://www.filmweb.pl/film/Kick-Ass-2010-489066
zdichuu --> oceniałem 7/10
Ezio -> Painkiller. Respekt. 8/10
Santarius---> niezbyt oryginalnie, ani też wyraźnie. no ale wzrok przyciąga :) 6.10
Scortch ---> Oceniałem w poprzedniej części, ale odświeże. Avatar masz bardzo fajny, ale Kick-Ass'a nie oglądałem 8/10, a tak swoją drogą film fajny ?
Ezio007---> Heh, wbrew wielu opiniom, dla mnie Kick-Ass to najlepszy film tego roku. Genialna parodia tematyki superbohaterów, tona humoru i udawanego kiczu w stylu Quentina Tarantino + świetne sceny akcji. Czegóż chcieć więcej? Pod linkiem troszkę dłuższa opinia mojego autorstwa:
https://forumarchiwum.gry-online.pl/S043archiwum.asp?ID=10213887
bogi1--->niezły, tyle, że nie lubię takich klimatów 7/10
Kowal172 - podoba mi się, trochę szarawy ale te oksy wszystko rozjaśniają bardzo artystyczny, super - 8/10
what's up ------> O kolejny avatar własnoręcznej roboty :) Lepszy od poprzedniego, a do tego gra jest w moim top 10 :) 9/10
matek650 --> Ahh, ta gra ma 2 miejsce w moim top 10 i jeszcze tak miło się na to patrzy 10/10
Ezio007 - punisher 6/10 (bo nie lubię punishera)
Wiem że nie mam co 3 posty ale mniejsza o to, bo nikt nie piszę i tak.
hbk18-mam ta gre 7/10 ;D
@up a masz ps3??? jak co to podaj nick ;D
Cyber Rekin - 0/10
matek650 - nie mam PS3, ale będę miał PSN w PSP.
what's up - Red Dead Redemption to gra którą na pewno bym kupił na konsole więc 8/10
kokoju-mario-klasyka gier platformowych spoko ;D 8/10 AVATAR (mojej roboty) :D
tomashes9- lubie takie klimaty dzikiego zachodu ;p bo tak mi ten gosc wyglada ;p 8/10
matek650---->Nienawidzę tego odgrzewanego kotleta, tego powielacza samego siebie, tej samej mechaniki od trzech lat, tego samego silnika graficznego, tych samych nędznych historyjek, tych samych multiplayerów, tych samych HUDów (!) i wszystkiego innego "tego samego" czym jest kolon (o zgrozo!) samego siebie - seria Call of Duty! - 0/10, Dziękuję, dobranoc.
Scortch - fajny, z Kick-Ass - 8/10
zabieram się za oglądanie tego filmu :) !
Rated R Superstar ----> 6/10. Dlaczego? Mięśniak, taki troche obciachowy avatar :o
matek650 ---> Call of Duty hhm.. seria klasyk 8/10
Ezio007 - Fajny, ładny, estetyczny :) Zgaduje że to Punisher?
Nie wiem kto to/co to, bynajmniej jest dziwne i mi sie nie podoba. 1/10
Scortch --->Ocenaiałem 8/10
PS: tomashes9 ---> hiszpania, dziki zachód, dziki zachód kojarzy mi się z RDR'em, czyli bardzo dobrze 8/10
Rated R Superstar ---> sorry, ale w ogóle mi się nie podoba 1/10
Ezio007 - fajny ale jednak do świąt jeszcze sporo czasu :P W wersji świątecznej 6/10
kong123 - fajny,mroczny a mi pasuje taki klimat na awatara - 8/10
what's up ----> W werssji świątecznej 9/10
CR - sorry ale nie podoba mi się ten avatar (taki trochę ala dziecko neo) - 2/10
zdichuu ---> Świetny Lordareon 10/10
Ezio007-świąteczny :D 6/10
bogi1 - ten lepszy od poprzedniego bo ma brode (nie jestem głupi wiem że to tamten przerobiony) 8/10
CENATION - nie lubię Johna, choć zagrał bardzo dobrze w ostatnim filmie (nie pamiętam tytułu) 6/10
kefirek09 - film to zapewne 12 Rund, sam oglądałem.
P.S: Nie oceniajcie mnie teraz tylko fefirka
CENATION--->Pewnie jakis restlingowiec.Nie popisałeś się .
5/10
Penetrator ---> Oceniałem 10/10
Ezio007 --> podoba mi się ;-) nawet w tej czapce mikołaja wygląda spoko :D - 8/10
Artilio ----> Warhammer?? Pozytywna gierka 8/10 :)
bogi1 - fajny 9/10
bogi1 --> cyklop z brodą Św. Mikołaja :) i mocherkiem naklacie 9/10
CENATION ---> avatar z własnym nickiem i jego fanem. Za pomysł 8/10
spoiler start
w koncu wiadomo, że elfki to fajne laski :)
spoiler stop
edytuj
qqqqqq--> ooo, cycuszki 10/10 :>
Mój niezbyt świąteczny, ale ciężko go przerobić :>
R3chOT - miało to chyba wyglądać na rudolfa czerwononosego. Przynajmniej ja tak to odbieram. Może być 5,5/10
Kcieciol - nie wiem co to jest, ale fajnie wygląda 8/10
SlyCooper - lubię Chojraka 9/10
kiczyn - aha :E 7/10
kiczyn - nie za bardzo przepadam za tymi rysunkowymi ludkami, lecz ten jest wyjątkowo nawet ok 7/10
pr0gh0stpl- bardzo ładne, wręcz lubie takie avatary. 9/10
Bezio- kiepsko rozszyfrować napis.
Kiepsko kiepsko, dziecinnie. 1+/10
MajkelFPS - ładny, kolorowy. Zapada w pamięć i idzie po tym skojarzyć z użytkownikiem. 7,5/10.
Przypomina mojego starego ze studniówki jak już "nie miał sił" i opierał się o ścianę. IMO średniak. 5/10
davhend - jakaś kula/ puchar? Troszkę słabo widoczne...ale pasuje do Trophy Hunter :D 8/10
SlyCooper- lubiłem tą bajkę 7/10
kong123 - podoba mi się :) 9/10
[185]
SlyCooper - ooo nie wiedziałem, ps3 będę miał dopiero za jakiś czas (długi ;p)
Michael_999 - ta gra to chyba Ghost Recon 7/10
matek650- Ezio, lubię AC, ale avatar słabo wyszedł 4/10