za co mój wątek został skasowany?????????????
miasto chce prywatności
Jakby Ci to powiedzieć...
Jak był napisany tak jak wszystkie inne to się nie dziwię
czyli jak?kogoś obraziłem?Jakieś aluzje polityczne?Ja tylko pisałem co być może zdarzy się w przyszłości?
nie napisałeś coś co było bełkotem :P
Widziałem z 2 pierwsze posty..
Jak napiszesz (czy raczej stworzysz) wątek który będzie miał sens, jakieś znaki interpunkcji i nie przypominał pisania po grzybach zapitych solidną porcją borygo i zagryzionego waflami z azbestem ...
to kto wie
Kupienie nie oznacza od razu zrozumienia, ale chyba i tak Cię kumam. Nie tędy droga. Nie na tym forum. :)
Peace! ;)
miasto chce prywatności
Po pierwsze, to jest forum i ponad 1000 użytkownicy to czytają, więc nie jest to 100% prywatności. Publiczność to jednak publiczność i rządzi własna zasada.
Po drugie, czytaj jeszcze raz regulamin forum i to bardzo dokładnie, zanim zadajesz pytanie i upewnij się, czy coś nie złamałeś. Może znajdziesz tam odpowiedź na twoje pytanie.
Po trzecie, forum należy do GryOnline, więc mogą zrobić z tymi co żywe się podoba, o ile jeśli nie będą nadużywać umowy i regulamin. Mogą usuwać posty, co uznają za niewygodne np. atak na GryOnline albo poparcie dla piractwo, albo posty niezwiązane z tematyki, albo prowokacji do kłótnie. To tylko przykłady.
Jak kupisz abonament to się 2x zastanowią żeby usunąć. Takich randomkiów jak my zaraz z buta traktują. Ranga też robi swoje, wiadomo że na użytkowników z kilku letnim stażem przymykają oko nawet jak kilkukrotnie łamią regulamin.
Sadzac z tego jak traktujesz interpunkcje i twa polszczyzne, to niewiele ci to pomoze.
Podpowiedz: po znakach interpunkcyjnych wstawiamy SPACJE.
Za wiele nie piszę forach, więcej czytam, to forum, trochę neoGaf i resetera.
Krwiopijca Kiedyś dużo czytałem, bardzo to lubiłem ale ostatnio jakoś mniej,nie wiem dlaczego. Czytałem nawet książki po rosyjsku(nie chwale się)