Z ostatniej chwili! Nowy rekord dlugosci filmiku na yt.
Wiem wiem ze powiecie ze nie powinienem uzywac konta mojego bratanka ale niestety soulcatcher na moim live streamie kazal mi dac passy na wczesniejsze konto i skasowal je a ze nie mam innego to musze z tego skorzystac.
To tak niedawno filmik THE LONGEST VIDEO ON YOUTUBE - 571 HOURS pobil rekord w dlugosci filmu na yt. Wczesniej rekord ten nalezal do filmiku origami box destroy.
http://www.youtube.com/watch?v=865S1zMcWMo&feature=relmfu
wiem ze nic ciekawego ale jak ktos ma cierpliwosc...
Wiem wiem ze powiecie ze nie powinienem uzywac konta mojego bratanka ale niestety soulcatcher na moim live streamie kazal mi dac passy na wczesniejsze konto i skasowal je a ze nie mam innego to musze z tego skorzystac.
blablabla...
A co do filmiku to i tak z pewnością nikt w całości go nie obejrzy... Po za tym takie gówienko każdy może pobić.
spoiler start
ciekawi mnie ile go przesyłali na YT
spoiler stop
Po pierwszym i drugim obejrzeniu filmu byłem nawet pozytywnie nastawiony, ale za trzecim i czwartym razem entuzjazm opadł:/
podpisuję się pod tym pytaniem.
BTW, a propos samego filmu(filmikiem tego nie nazwę) oraz jego długości - who cares?
This video is only 549mb
Trochę ponad pół giga, więc jednak nie tak długo go przesyłali
YT ma limity wielkości, także po prostu zrobili jakieś gówno 10x10 pikseli, zapętlili i tyle
Nie polecam, nudzi się za drugim razem.
ma_ko - SPOILERY, SPOILERY !
nie psuj innym przyjemności z oglądania tego filmu
spoiler start
Niestety nie udało im się uciec, murzyni wszystkich zabili ;(
spoiler stop
Jak
spoiler start
murzyni mogli ich zabić
spoiler stop
skoro główny bohater to mongoł??
ej dlaczego nie ma tego filmu na filmwebie? oceniłbym go 10/10. Końcówka najlepsza
spoiler start
Niestety nie udało im się uciec, murzyni wszystkich zabili ;(
nie nie nie. źle zrozumiałeś fabułę, jeden uciekł do szikago :D
spoiler stop
spoiler start
Najciekawsze byly retrospekcje murzyna z czerwoną bandaną, w których podczas jesieni zrzucał majstra z dachu :D
spoiler stop
a wlasnie, o co chodzilo z tymi murzynami? to jakies ich alter ego bylo?
spoiler start
i co do cholery sie stalo z Tomem i Billem? jak sie potoczyl ich watek, bo przestal ogarniac okolo 420 godziny... oni byli jednak ze soba czy nie? tak czy siak swietny watek gejowski - brawa dla tworcow za odwage
spoiler stop