[200] - Z bogatym 14-latkiem...
kefirek09 - z utworem "Kernkraft 400".
^ - Pierwszy raz widzę :/
Z Arturem :]
Luis_Lopez - sory ale z idiotą
bogi1 --> Rzadko co widzę, ale kojarzę z zabawy "kogo bardziej lubisz" (nie pamiętam dokładnie nazwy). ;]
Scortch - Z fanem Anime i PlayStation
[210] - Siema Kratos
DB Mafia - z beznadziejnym nickiem.
gtx295xD ---> z dużą aktywnością w karczmach. I to że jest fanbojem pewnej celebrytki.
poohath - z bezmózgiem i czepiadłem :E
AIROS to nie ja!!!
Luis_Lopez - Z kolejnym kontem forumowego idioty.
c_N_mooris - User, jako tako z niczym, za to avatar z klaunem z Maca.
Artilio - Z bardzo fajnym Golowiczem posiadającego x360 i sporo gier do niego a także mega archaicznego kompa, którego przydałoby mu się zmienić. :D
A przyspamuję :P
antrax18 - z... Anthraxem? Nowy (albo Kratos), co mogę powiedzieć :P
peterkarel--> Z NS Team:>
Darth Father - Z Gwiezdnymi wojnami i Darthem Vader'em oraz z grami Capcom
DB Mafia z Dragon Ballem i Mafią.
Miczkus -> z tym śmiesznym stworkiem którego masz w avku (zresztą ten stworek kojarzy się mi z "Futrzakiem" (tak to się chyba nazywało))
the puchacz - z PSP i puchaczqiem ;]
Z Rihanną i kartą graficzną :D
edit:
Rpn- LOL :D A Ty mi niestety z Barceloną :P Jakie to przykre, prawda? ;( :)
peterkarel
Z Piotrem i Aleksandrem Karelinem. Kto nie wie kto to - zajrzyjcie na Google.
Mutant z Krainy OZ - Z Raperem
DB Mafia---> Z anime, Dragon Balle'm, DMC, i osobą która ma podobny gust muzyki co ja ;) .
[241] W związku z punktem 3. w regulaminie pominę pewien osławiony incydent z wątku tapetowego i powiem tylko, że kolega jest odrobinę nadgorliwy w zdobywaniu uznania lub jakkolwiek inaczej rozumianego poważania na tym forum.
[edit] literówka
teknoo --> Z muzyką techno, samego użytkownika nie kojarzę.
peterkarel --> Horrory, chore filmy, kontrowersje. ;)
ppaatt1 - Przede wszystkim - World War II
P.S. Kolejną cześć robie również ja. :P
raziel88ck z motoryzacja i karczmami :)
[ed]
Artilio z karczmami i awatarami
Miczkus - z karczmami :p
Miczkus - może i to dziwne , ale z ulicą Sezamkową. :D
Pr0 - z tymi wszystkimi dmuchanymi lalami występującymi w wyścigówkach na telefony komórkowe... :P
spoiler start
Please no resentment dude.... ;)
spoiler stop
Kowal172 - Kojarzy mi się z uporządkowaną osobą która wie o czym pisze. I ma fajne okularki w avatarze;)
kokoju - z pisania postów w formie dialogu :P
macio209 - Z Królem Maciusiem I
kokoju-z magią
edit: sorki nie doczytałem i założyłem że jest tak jak w innych zabawach czyli można pisać co 3 post mój błąd
udri --> Z melonikiem
bez obrazy ale z czarnoskórym gościem choć wiem że nim nie jest :D
Chyba byłem nim w poprzednim wcieleniu xD
bogi1 - z rapem, z xboxem360, samochodami, WWE, bez obrazy ale z czarnoskórym gościem choć wiem że nim nie jest :D
Bac02--->Z użytkownikiem posiadającym avatara , którym wszyscy swojego czasu się zachwycali. (nie wiem jak teraz ) :)
KuboL|Bambol z Kubą oraz byłym(?) GOLowiczem Kubomiłem(pewnie ze względu na częściową zbieżnością ksywek).
Miczkus - Z misiowatym stworkiem
Kowal172 z karczmami

DB Mafia - z ogólnie pojętym zjawiskiem anime i mangi , a poza tym bez obrazy , ale dość nielubianą przeze mnie kreskówką - fu :P .
Aioros - brzmi podobnie jak firma produkująca wentylatory ;)
Kowal172 - kojarzy mi się z gnuśnym , otyłym karzełkiem z McDonald's - nie wiem skąd takowe urojenia...
Miczkus - niezmiennie pozostaje ulica Sezamkowa , ale również doszło skojarzenie z Murzynem trzymającym wuwuzelę :D
----->
bogi1---->Bóg jest tylko jeden ?
gtx295xD - Z Rihanną
raziel88ck - hmm, z pomocnym userem, samochodami, karczmami, serią Legacy of kain
Xinjin - z jakimś azjatą
Ahh sekundy
Kornishon 11 - z ogórkiem :>
gtx295xD --> Z rewelacyjną organizacją list muzycznych.
Mutant z Krainy OZ --> Z OGame'm.
Xinjin --> Tylko z avatarem niestety, a może i z listą r/m?
KorniSHoN --> Z koszykówką.
Ksionim --> A tu sam nie wiem, choć widzę go często :)
BTW: Ja myślałem, że to wątek z czym kojarzy ci się dany GOLowicz, a nie jego ksywa...
gtx295xD - z bardzo porządnym użytkownikiem udzielającym się bierząco w ciekawych wątkach
EDIT: no i znowu -_-
mefsybil - nie wiem czy poprawnie, ale trochę z trollem, który mimo to jest pomocny i ma ciekawe zdanie na dany temat.
leem230698 - Z Królem Julianem.
DB Mafia - Z karczmami.
Btw, skąd się wzięła twoja ksywka?
Od imienia Patryk. W szkole zawsze byłem Paps lub Pat. I tak jakoś sentyment pozostał.
ppaatt1 z okresem Drugiej Wojny Światowej i YouTube(to drugie skojarzenie nie wiem skąd się wzięło :D)
Btw, skąd się wzięła twoja ksywka?
peterkarel - z marihuaną, bo myślałem, że ma ją na avatarze kiedy to są jakieś tam ręce.
Kowal172 - Z głownie z karczmami, ale też z Behapowcem :D
DB Mafia ---> karczmy: dokańczanie nazwy gry, ocenianie nicków, sygnatur itp. oraz z ciekawymi anime avatarami.
DB Mafia - z dwoma rzeczami , za którymi nie przepadam - Anime i serią Devil May Cry.... Niestety - odbiór osoby twej też się ze względu na to odrobinę zmienia.... Nie chcąc być upierdliwym zrzędą dodam jeszcze , że naprawdę.... nie lubię tego stylu rysowania. No proszę - nie mogę inaczej powiedzieć ;) - wybacz.....
Xinjin - z listą muzyczną i dobrym gustem , co do doboru składanek jako takich. Poza tym z Futuramą ( a jak ! ) i ciągle dźwięczącym mi w uszach :
Bite my shiny metal ass.... :3
Poza tym twój nick także na myśl przywodzi mi jakąś Japońską firmę produkującą oprogramowanie do robotów kuchennych....