Wymagania
Witam wszystkich mam takie pytanie czy moj komp spelnia wymagania gry splinter cell double agent ???
Oto dane mojego kompa ;)
AMD Athlon(tm) 7750 Dual -Core 2,70 GHz pamiec RAM 2GB
Prosze o szybka odpowiedz z gory dzieki :D
heheh ... a jak to gdzie sie sprawdza :D ???
mam viste :)
to chyba to :)
ASUS EAH3450 Series
:D
jak ???
z neta sciagnac ???
:)
Hej shawnz ??
sciagnelem i co z tym zrobic teraz ???
Zainstalować i sprawdzić specyfikację a tak w ogóle na przyszłość są strony do sprawdzania, czy gra pójdzie.
ja zawsze parametry mojego komputera sprawdzałem poprzez uruchomienie dxdiag. Wchodzisz w "start", następnie uruchom, tam wpisujesz dxdiag i tam powinieneś wszystko mieć kartę grafiki sprawdzasz w zakładce "ekran. Chodź patrząc na twój sprzęt, to jeśli kartę masz o tyle dobro o ile cały sprzęt to ta gra pójdzie ci spokojnie.
dzieki :D
gierka chodzi ale jak gram i chce np wlamac sie do jakiegos systemu tam trzeba lamac kody i tam powinny byc takie cyferki ale ich nie ma ... :////
Moze to od gry ???
:////
Nie...! oryginalna kupowana :)
nie wiem od czego to moze byc ... ;//
Pomoc techniczna zaleca instalację nowszych sterowników karty graficznej. Jak masz kartę Nividii to ze strony www.nvidia.pl, w przypadku kart ATI ze strony www.ati.com
[10] A mógłbyś podać te strony? Bo "Can you run it" ostatnio straszliwie zawodzi...
HD3450 nie jest kartą do gier, bardzo często występują na niej błędy graficzne, zanikanie tekstur itd. szczególnie w nowszych grach, wiem bo ojciec ma takiego dziadka w komputerze i uruchomienie jakiejś nowszej gry choćby w najniższych detalach stanowi niekiedy problem
To co proponujecie wymienic karcioche ?? :/