Wygraliście w totolotka 400 milionów!
Ale zgubiliście zwycięski los :(
co robicie ?
Czemu zadajesz takie t pytania. Panie daj spokój co mam się fabrykować o drobne.
Na tym forum 95% osób zarabia ponad 15 tysięcy miesięcznie, więc spinają poślady i dają radę dalej jakoś żyć.
Wykupuje gry-online.pl, banuje Władcę_czasu i jego głupie pytania które zadaje po kilka dziennie. Przy okazji organizuje streaming z nagrodami dla Nagrody GOL'asa roku!
Myślę że rozdanie 390 milionów ludziom którzy naprawdę tego potrzebują było by dobrym rozwiązaniem.
Za resztę zapewniłbym miłe i dostatnie życie rodzinie, bliższej i dalszej.
A gdybym zgubił, żyłbym dalej.
A co to jest 400 melonów jak likwidator za 200 tysięcy kupuje meble do salonu, Alex za 15 tysięcy kartę do komputera, loon mieszkanie za milion a reszta zarabia te minimum 5000 golda. To są drobne. Tyle każdy Polak powinien mieć uzbierane żeby bank w ogóle dał kredyt.
Ogłoszenie: zgubiłem los na 400mln w okolicy (tu podaje gdzie mniej więcej) i patrzę jak się Tłumy zlatują hah podrą ten los wyrywając sobie jak znajdą i nie będę tym jedynym smutnym muahaha
Staram się go odzyskać każdym możliwym sposobem.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. A edit Soula po czasie się do niego nie zalicza.
Wklej mema to doda inteligencji twojej wypowiedzi.
Nadal nie wiem skąd wiesz co wyedytowałem. Może zrobiłem błąd ortograficzny, a może dopisałem co bym zrobił z pieniędzmi.
Ja rozumiem że jak mi przygadasz to twój prestiż w gangu wzrasta, więc utrudnię ci zabawę i nie będę już odpisywał na twoje posty bo dodam cię do ignorowanych.
Na tym forum 95% osób zarabia ponad 15 tysięcy miesięcznie
A ustawienia w grze dajemy zawsze na ultra i guzik nas obchodzi co dany suwak oznacza. Ma być ultra i ch....
No I oczywiście RT on i powyżej 60 fps no bo poniżej tego to dla konsolowego plebsu którzy musza się męczyć. Jak jest poniżej 50 fps kupuje nowego RTX SI
kupiłbym wszystkie gry na ps4 :D
Na poważnie to wylegiwałbym się na plaży i pił drinki
A powiedz gdybys wygrał nadal kupił byś najnowsza mazdę z full wyposażeniem czy może coś innego jakiegoś mercedesa
Tak, tylko Mazdę 6, tyle, ze salonową. Nic innego.
Kilka modeli używanych audi czy
Mercedesa i to za 35/40 tys bije ta mazdę na głowę
Ta, stare roczniki na pewno. W czym biją poza nazwą marki, za którą płacimy? I ponownie? Prowadziłeś? Mówiłem, nie przekonywać mnie, a Wy dalej. Nie, nie kupilbym innego auta nawet z budżetem milion dolarów. Dotarło? ehh
Czym biją? To zależy od auta, ale np. posiadaniem R6/V6/V8/V10 pod maską, np. takie 5.7 HEMI :) Takie sobie audi posiada np. stałe 4x4. Inne marki nie zgniją przed końcem 4 letniego leasingu :P itd. Nie zrozum mnie źle mazda jest na prawdę ładna i kupując auto w budżecie łapiącym mazdę, sam bym się nad nią zastanawiał. Jednak mając dowolną sumę jest tyle fajnych zabawek, że szkoda czasu na mazdę IMO.