Wsza Lista gier roku 2012

Forum Moje Hobby
Odpowiedz
07.01.2013 13:57
Reaper xD
😊
1
odpowiedz
Reaper xD
47
Pretorianin

Wsza Lista gier roku 2012

Jaka jest wasza lista gier roku 2012 ?

08.01.2013 18:19
2
odpowiedz
Erisgrim_NPC
21
Konsul

Gdybym miał argumentować trochę by się zeszło,ale że nie mam czasu to:
10 moim zdaniem najciekawszych tytułów 2012 roku w które miałem okazję zagrać.

1.Kingdoms of Amalur:Reckoning (pozytywne zaskoczenie,niespodzianka roku,przyjemna opowieść w baśniowym świecie).
2.Mass Effect 3 (mimo hejtowanego przez wszystkich zakończenia,dla mnie to była gra perfekcyjna niemalże pod każdym względem,zwieńczenie przygód Sheparda dostarczyła mi wiele godzin rozrywki).
3.Diablo III (Bo to wciąż to samo Diablo)
4.Borderlands 2(Świetny sequel,gra dająca dużo frajdy,można się przy niej bawić godzinami a i tak się nie znudzi najlepiej smakuje w co-opie z kumplami)
5.Risen 2:Dark Waters(piracki RPG od Pirani,to musiało się udać)
6.Darksiders II (koncept na głównego bohatera był świetny,a i dawno nie grało się w fajnego slashera)
7.Need for Speed:Most Wanted (2012)(to wciąż jedyna seria gier o samochodach,która przyciąga mnie do monitora)
8.Games of Thrones (zaskakująca historia i barwność postaci ponad wszystko,nieważne w tym wypadku grafika i mechanika gry)
9.Torchlight II (bo obok głównego,konkurenta Diablo III nie można było przejść obojętnie)
10.Dishonored (ta gra pokazała,że czasem naprawdę lepiej wybrać mniej destruktywne rozwiązanie)

Kolejność gier zupełnie przypadkowa!

Forum Forum Moje Hobby
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl