Na wielu forach internetowych piszą, że Artur Rojek zginął w wypadku samochodowym dziś wieczorem. Prawda czy fake?
pewnie montera sprawdza czy da sie zrobic taka akcje jak z tym rasta hip hopowcem sprzed 4 dni.
Słuchaj, może Myslovitz nie jest jakieś mistrzowskie, ale całkiem strawne, więc Rojka zostaw w spokoju, ok?
Kto OFFa zorganizuje? Weź przestań.
Strona Trójki milczy na ten temat, ergo - Rojek wciąż żyje :)
Nasz wspaniały artysta zginął 8 grudnia o godzinie 20:37
Panie świeć nad jego duszą [*]
Montera bardzo wiarygodne zrodla :)
edit: Miczkus i gdzie znalazles tego linka? Chodze po interii i nic takiego nie widze.
Zero myslanie. A kretyn ktory stworzyl tego fejka powinien dostac porzadnie po lbie.
kwejk
yt
czekamy na oficjalne potwierdzenie demotywatorów
czemu taki troll Montera za te wszystkie watki o śmierciach znanych osób nie został jeszcze zbanowany ?
Na interii jest napisane, że nie żyje więc to raczej prawda. Szkoda go. Nie słucham takiej muzyki ale niektóre kawałki Myslovitz były niezłe.
ćwoku, zakładasz watek o kazdym kto zmarł, nie wiem waliszsobie konia z tego powodu czy coś ?
Internetowa hiena cmentarna, tak cie mozna nazwac ?
Montera a przersolo cie przeczytanie paru newsow na stronach informacyjnych? Czerpiesz cala wiedze z yt i kwejka?
edit: Bogi1 kolejny ciolek... To nie jest strona interii tylko jakis pajac skopiowal layout i dal takiego newsa.
Montera jesteś debilem. To jest fakt. Mam nadzieję, że to tylko kolejna prowokacja. Tak czy inaczej zasługujesz na dożywotniego bana.
[20] Problem w tym, ze on wlasnie bana nie dostanie, ale na przyklad gdybys okreslil go bardziej dosadnie moglbys juz za to beknac.
Niestety szkoda, bo problem tego forum to wlasnie takie barany.
Pomijając jego poprzednie wątki, to co zrobił tym razem? Zapytał się tylko, czy to plotka, czy prawda. Nie macie większych problemów, niż przejmowanie się randomami na forach? Zazdroszczę.
ed. Jest północ, bogi nie zauważył, że ta strona to fake, ale od ciołków to już łatwo każdego powyzywać. No gratuluję elokwencji:)
Bło, ej, ale wiecie, że Krzysio Gonciarz i Koniu się z tą upadłou miernotą, Porcysem, spoufalają? Wyprodukowali im film dokumentalny, to jest news!
kubicBSK [ gry online level: 30 - Legend ]
Pomijając jego poprzednie wątki, to co zrobił tym razem?
To co zawsze...
kubicBSK --> Jaki trzeba mieć mózg, zeby czytac informacje o smieci na forach na Yt i kwejku, jesli nie ma zadnego newsa na zadnym serwisie informacyjnym ? Myślisz ze kolesie z forów tematycznych wczesniej wiedzą o takich rzeczach niż dziennikarze ?
Kubic uzywanie internetu zobowiazuje do krztyny mysleni. Ludzie wierza w cytaty typu "Jebac Policje" - Paul Coelho. Przydaloby sie podeprzec czyms wiecej niz kwejkiem albo jednym serwisem gdy inne milcza. ( pomijajac fakt nie wpadniecia na to, ze cos z domena nie halo)
Montera to już recydywa, jak ktoś określił: hiena cmentarna. Jego wątki o MJ czy jakichś nadprzyrodzonych pierdołach są tylko żałosne, ale urządzanie igrzysk z powodu śmierci znanych osób, tudzież rozpowszechnianie takich głupot jak w tym wątku kwalifikują się na usunięcie go z tej społeczności.
[edit]
A ten jeszcze jest tym zaszczycony. O tempora, o mores.
Jeeej.. nie wiedziałem, że mój głos na forum powoduje takie poruszenie. Czuję się zaszczycony tym faktem.
Mortan - chodziło mi o stronę z [7], nie o info z kwejka, czy YT.
Hopkins - nie popadajmy w skrajność. Co innego uwierzyć w wyżyj wspomniany przez Ciebie cytat, a co innego w news na fałszywej stronie interii. Naprawdę, nie trudno o nieuwagę w nocy po całym tygodniu pracy/szkoły.
Kubic ja tez na poczatku nie popatrzylem na domene ale nie przeszkodzilo mi to sprawdzic na innych serwisach... Pozniej jak wrocilem na Interie to po newsie ani sladu.
Hopkins - ważne, że to fake i tyle. Nie ma co się sprzeczać. Pozdrawiam i dobranoc:)