Witam, mam włosy na mniej więcej 7-8 cm i stawiam je do góry za pomocą gumy do włosów. Niestety zbyt długo one nie stoją - wystarczy, że zawieje lekko wiatr i opadają. W związku jestem ciekaw czy nie zna ktoś jakiegoś kosmetyku do ich lepszego utrwalenia. Generalnie te gumy do włosów których próbowałem są dobre, ale jak się ma ze 3 cm krótsze włosy, przy długich już lipa. Z kolei żel do włosów.. Cóż nie daje kompletnie nic.
Nos ze soba dwa obrane z izolacji kable elektryczne - wkladasz na sekunde do gniazdka( trzymajac je odpowiednio jeden prawa - drugi lewa reka ) i pol godziny "jeza" zapewnione. Niedlugo zaczna to sprzedawac w Mango po 299 ( lub 12 rat po 29 ) wiec spiesz sie poki mozesz...
Ja myślałem że na tym forum dopuszczalny jest tylko zarost 3 mm, a jedynym dozwolonym kosmetykiem mydło+woda
sama guma gowno daje jak jest wiatr. konieczny jest jakis lakier ktory utrwali fryzure (najlepiej jeszcze jakby nie sklejal wlosow)
[8] A co ? Szukasz partnera ? To nie tutaj
sa takie fajne zestawy od joanny chyba: pianka, lakier
spoiler start
i wazelina
spoiler stop
[9] A gdzie? Podaj jakieś dobre miejscówki, które ty najbardziej lubisz, słodziaku.
[11] Nie znam, wolę dziewczyny. Tylko jak widziałem twoją desperację to mi się smutno zrobiło
No wiesz, homo i o prawicowych poglaach, ma chłopak cieżko.
Co do [7] - ktoś chyab nie wie ile to jest 7 cm. Poza tym domyślam się, że nie chodziło o irokeza, tylko moze podniesienie grzywki...
polecam do tego lakiery z Syossa, nie zlepiają włosów i długo trzymają :)
od kilku lat używałem pasty Joanny(czarne pudełko), lepsza niż guma, od niedawna pasta Taftu w tubce(niebieska), jest całkiem ok :]
7 - coś takiego mniej więcej
Pasta dobrze utrwala włosy?
pasta włóknista z Loreal + do tego lakier Syoss żeby włosy były utrwalone :)
21 - coś podobnego, ale dłuższego ;) jak na maksa podniesie się je do góry to mają 7,5 cm, ale ja na maksa je nie stawiam ;)