Witam.
Mam Pytanie jaki system lepiej zainstalowac Na druga partycje
Windows 8 czy Mac Os X Mountain Lion?
Z gory dzieki za odpowiedz
O zainstalowaniu ML możesz pomarzyc, chyba, ze uwaznie dobrałes każdą część komputera.
Tworzenie hackintoszy to dział wiedzy, o którym mozna napisać ksiażke, a złożenie PCta, króry pozwoli na w miarę bezproblemowe zainstalowanie i używanie OSX wymaga naprawdę sporego doświadczenia
To nie linux, osx nie ma sterowników do wszystkiego i działa tylko na wąskim przedziale częsci...
DM
Czyli polecasz Windows 8 ? Umiem robic Hackintosza robilem to juz pare razy bez problemowo
Może napisz co masz na pierwszej partycji, jaki masz sprzęt i do czego zamierzasz wykorzystywać komputer.
Na pierwszej Partycji mam Windows 7.
Spokojne umiem robic hackintosha i sprzet jest odpowiedni.
Systemu chce uzywac do Pracy typu: sprzedaze,pisanie w javie
Nie powiedziałem, że polecam windows 8
W ogóle nic ci nie polecam... masz dobry Windows 7 - po grzyba ci drugi system...
nie lepiej zainstalowac sobie vmware/vbox jakis ?
do zabawy z systemami jak znalazl...
a win 7 ciagle daje rade
maciej na to bym nie wpadl!xD
Tylko problem w tym ze narazie stac mnie tylko na jeden system :C
Stać cie tylko na jeden?
Czyli masz ewentualnie zamiar kupic MOuntain Liona? :) jaki masz na to pomysł?
To bardzo ciekawe, jak masz zamiar KUPIĆ w legalny sposób OS X, ponieważ Apple nie licencjonuje systemu na inne komputery niż Mac.
Ludzie, przeciez od poczatku widac, ze to zwykly trol, ktory probowal wywolac wojenke ms/apple.
Wysiak niby czemu ? To ze pytam co lepiej zainstalowac i mi sie bedzie lepiej siedzialo na tym systemie to nie znaczy ze nie lubie drugiego lubie systemy windowsa jak i apple...
masz już hackintosha, więc masz już system OSX, dziwne pytania zadajesz...
używanie go na hackintoshu, nawet kupionego jest tak samo nielegalne jak piracki windows
Lutz --> Dlatego napisalem, ze tylko marnie probuje - jak tylko ludziska nie podchwycili, to zaczal sie motac straszliwie, ale powtarzal uslyszane nazwy, udawal zaznajomionego z tematem. Punkt za starania, wiec ode mnie - 1/10.
dla mnie 0/10, gramatyka lezy i kwiczy od poczatku, watpie zeby byl w stanie zainstalowac cokolwiek na swoim komputerze. ale nie deprymuj sie i probuj dalej! nie tacy jak ty wychodzili na porzadnych trolli!
Poza tym wybrałeś starą wersję, obecnie na topie jest OS X 10.9 Mavericks.
I tak juz sie zkompromisował dwiema rzeczami-raz go nie stac na dwa systemy, za chwile go stac, poza tym jak ktos sklada hackintoshe to juz ma taka wiedze, ze nie musi podpytywac czy potrzebuje win8 czy osx.
A ML moze kupic i sciagnac tylko z poziomu OSXa...
Ekhem, tak pozwolę sobie zapytać, co zrobił?
edit: Niestety, nie oglądam. Stąd mój ból oczu.