Witam , ostatnio postanowiłem ,że pogram sobie w wiedźmina 3 . bez problemu pobrałem i grałem tak już dobry tydzień bez problemu . Ubolewałem , że często spadały mi klatki , więc postanowiłem ściągnąć program który mi trochę pomoże w owym problemie . Niestety nie wiem dlaczego , ale gdy chcę go teraz odpalić to się nie włącza . re instalowałem już wiedźmina , jak i usunąłem ten program ale błąd nadal został . Wiem że to temat już trochę stary , ale nie znalazłem w internecie nic skutecznego , więc postanowiłem że sam się zgłoszę o prośbę
[PS :Zapomniałem dodać , że gra się odpala za pomocą programu dxcpl , ale tak bardzo się ścina że nie da się nic zrobić .]
Oryginał czy pirat?
A odinstalowales ten program przed czy po reinstalacji wiedzmima? Jezeli po to sprobuj zainstalowac jeszvze raz i grzebales jakos w plikach gry?
Gra to pirat nie będę kłamał . zrobiłem tak jak mówiłeś Geralt ale nie podziałało . przeglądałem trochę w plikach gry , i okazało się że nie ma w nim folderu /_redist , który powinien tam chyba być .
Ja tam nic nie mówię, bo sam niejedną grę w życiu spiraciłem, na ale żeby tak Wiedźmina? Rozumiem jakieś gówno od Ubisoftu czy coś. :D Nie no żartuję oczywiście. O ile się nie mylę folder redist zawiera tylko instalki programów które są potrzebne do prawidłowego działania (typu Direct).
wiem wiem wiedźmina 2 kupiłem XD , wiem że to trochę nie fajnie , no ale miałem chrapkę na trójkę
Odpowiednim problemem, na spadki klatek w grze jest zmodernizowanie komputera lub obniżenie detali, a nie program bo nie ma skutecznego programu który zwiększy ci ilość klatek w grze.
Kolega ma racje, nie ma czegoś takiego jak program który poprawia wydajność. (One zazwyczaj wyłączają tylko procesy uruchomione w tle) Jeśli chcesz podnieść wydajność to : Wyłącz funkcje aero, ustaw kartę na maksymalną wydajność, zasilanie na maksymalną moc - w takie coś się pobaw, nie w programy.
no ten program wyłączał inne aplikacje działające w tle , o to mi chodziło ;P .Ale tak czy siak to nadal nie pomaga mi w rozwiązaniu mojego nie małego problemu :(
Zgadałbym się z tobą gdzieś na priv. Daj jakiś kontakt do siebie.