Wiedźmin 2
Mam mały problem. Po jakimś czasie gra mi wywala do pulpitu. Czemu tak się dzieje? Wymagania spełniam. Ostatnio kupiłem przecież kompa. gtx 560 i5 2400 i 4 gb RAM
no, nie do końca. ja instalowałem samodzielnie. Tobie też polecam
[5] Ty miałeś ten sam problem i pomogło?
EDIT. Pobrałem tego patcha ale wyświetliło mi się że posiadam aktualną wersję. Co moge jeszcze zrobić? Jaka jest przyczyna?
[6]
nie, nie miałem problemu.
Sprawdź jeszcze dziennik systemowy, może on Ci coś podpowie?
błędu aplikacji wiedźmina, kod błędu, później kod wklej do googla, poczytaj o co chodzi. sterowniki aktualne?
Ściągnąłem patcha 1.2 i problemy zniknęły. Teraz jestem w drugim akcie po stronie Roche'a. Jestem w kamieniołomie pod Vergen i tam są takie dziwne kamienie z literą "q" które podświetlają się gdy aktywuję medalion. Co mam z nimi zrobić?
A i czy będąc po stronie Roche'a mogę dostać się do środka miasta (Vergen)?
Kar0oOl - te kamienie to znaczniki w pewnym side-queście, teraz nie mają żadnego znaczenia.
Vergen jest chyba "ekskluzywne" dla drogi Iorwetha, nie sądzę byś mógł się tam dostać.
Właśnie skończyłem grę. Jest na prawdę świetna tylko trochę przykrótka. Takie mam zapytanie.
http://www.youtube.com/watch?v=JciyoGmnGyo Czemu nie miałem okazji widzieć w grze sceny ze smokiem z tego materiału (+ scena z kobietą + scena gdzie żołnierze robią pompki)? Zostały one usunięte w ostatecznej wersji czy jak?
Nie, to po prostu fabula z "drogi Iorwetha" - ty poszedles z Roche'em. DLatrego warto cofnac sie do pierwszgo aktu i jeszcze raz zaliczyc drugi po stronie elfa i wiewiorek - to nie sa te same questy, tylko calkiem inna linia fabularna. W trzecim fabula jest poniekad zblizona, ale w drugim zwiedzisz Vergen (duuuzo bardziej niz za pierwszym razem), dowiesz sie sporo o Saskii, poznasz losy syna Demawenda itd. itp.
Ooo dzięki. A drogą Iorwetha na pewno pójdę i to pewnie nie raz bo gra świetna ;)