Bry!
Borykam sie w dniu dzisiejszym z dziwnym przypadkiem, panujacym tu na GOLu. Mianowicie, jak juz wspomnialem w temacie, wchodzac na forum GOLa, laduje sie glowna strona serwisu. Nie tak od razu... Wczytuje sie forum, ale za ulamek sekundy nastepuje autoodswiezenie strony i laduje na glownej. I to nie za kazdym razem, ale bardzo czesto.
To samo przy przegladaniu TVGRY.
Glownej strony seriwsu nie odwiedzam, bo nie widze takiej potrzeby, ale zeby tak mnie do tego zmuszac? ;)
To jakis bubel u mnie na Chrome czy cos sie w tej chwili "seriwsuje" i stad takie zachowanie?
[EDIT]
Wlasnie zaladowala mi sie glowna strona w oknie dodawania postu :/
Ciasteczka czyszczone, cache przegladarki takze.. :)
No wkur...zyc sie mozna :(
Teraz juz przy pierwszym wejsciu na forum tak jest - https://www.youtube.com/watch?v=9W3LNjg-y0E
Mialem to samo na Chrome, tylko ze przy probie logowania. Po wpisaniu danych, zamiast nowego okna odpowiedzi, strona przeladowywala sie i pojawial glowny serwis GOL. Po wyczyszczeniu wszystkiego co mozliwe, wszystko wrocilo do normy.
Paudyn
Mam wszystko wyczyszczone... Nawet zrobilem skan pod katem jakichs zainstalowanych robaczkow.
cswthomas93pl
Nie badz zlosliwy :)
Zaznaczyles wszystkie opcje do wyczyszczenia oraz okres od samego poczatku przegladania (chrome)?
Wszytko! Od samiuckiego poczatku :)
Mam tak nawet na Gameplay.pl :D