witam czy do aksjomatrenatu milopropatynowego trzeba dokupic konwektor poliperynowy ?
Do aksjomatrenatu milopropatynowego chcesz wsadzić konwektor poliperynowy? Oszalałeś? Będziesz potrzebował konwultora balistycznego, ewentualnie bulbulator.
Ale trzeba pamietac, ze bez holajzy ani rusz, bo sznafcknyfel jest tandetnie blindowany i bedzie ryszktosowal przy probie polimeryzacji.
Ależ, drodzy Panowie...Oczywiście niezbędne będą odpowiednie przyczłapy oscydystrykatora na elektrofalografatorze. Tylko musisz pamiętać, że potrzebujesz siedmio i pół rdzeniowych wkładek makropoliperynowych do konwultora.
ale z was znawcy przeciez konwultor balistyczny nie zadziala z aksjomatrenatem milopropatynowym tu ewidentnie tzreba kontraultramatora polipeptydowego najlepiej z wymiennymi zastawkami energoklaksomatywnymi
Czemu ma nie zadziałać? Jeśli dobrze skalibrujesz nóżki konwultora, wszystko sprasuje się idealnie, nie musisz kombinować z kontraultramorem, który jest o wiele droższy niż konwultor. I jak wspominałem, zostaje bulbulator, ale to już wyższa szkoła jazdy.
[7] - W sumie, to kupa ma nieco racji. Lepiej zapłacić trochę więcej, niż później kombinować z bulbulatorem. Od siebie polecam jeszcze moduł hydrolantyfikacyjny z wymiennymi kluczami oksychromowymi, na wypadek, gdyby się coś popsuło.
Szczerze, nie ma się co zastanawiać lepiej dopłacić i kupić kontraultramor. W swoim dwufazowym kultywatorze biegunowym wsadziłem izolowany konwultor i maszyna strasznie się przegrzewała. Po zamontowaniu kontraultramora i zastosowaniu izolacji diamagnetyczno-wahadłowej nie tyle co temperatury spadły to i udało mi się zniwelować drgania procesora redliczkowego a to znacząco wpłynęło na wydajność maszyny.
niko_b - bulbulator to już całkiem inna historia. Ostatnio dwa miesiące szukałem sprawnej tetyki do zapadki. Nigdy więcej tego cholerstwa...
Fett - A kupowałeś zestaw z antytransfuzatorem zakłóceń jonowo-lantyfkacyjnych? Napisz też, jak działa zator sensoru motorowego...Pytam, bo już mam poważne wątpliwości
Panowie. To wszystko zupełnie bez sensu. Przeca konwultor nie będzie chodził bulbatorem podłaczonym do baterii organiczno-uranowych! Miejcie to na uwadze mastępnym razem, bo szkoda antytransformatora polichromowego.
Nie prościej wyklepać ?
Mam starszą wersję, dwufazowego kultywatora biegunowego, która nie obsługuje antytransfuzatora zakłuceń jonowo-lantyfkacyjnych. Używam ręcznej pompy żelowej do hydroksymetoksybenzaldehydu potasowego. Wiem, że nie jest to perfekcyjne rozwiązanie, ale dopóki nie zmodernizuje solarnego katamorforatora skokowego nie będę miał kasy na nowy wielofazowy kultywator biegunowy. Rzeczywiscie większość rzeczy lepiej kupić i samemu w domu zmodyfikować.
Niestety w przypadku zatorów sensorowo motorowych jestem zielony. Zazwyczaj szwagier tam coś dłubie. Ostatnio zamontował jakieś herzowe magnesy koloidalne na przewodach paliwowych i ku mojemu zaskoczeniu zużycie paliwa zmalało o 12,2%
Rzeczywiscie większość rzeczy lepiej kupić i samemu w domu zmodyfikować.
Ja tam wolę się udać do autoryzowanego serwisu, trochę zabulić, ale tam mi wszystko wymienią. A robię tak od czasu, kiedy daaawno temu ze stryjem próbowaliśmy naprawić te kineskopy z napędem antycząsteczkowym ale niestety bez wspomagania astrorubinowego i jak wszystko pizło, to nawet akcelerator cząsteczkowy zbieraliśmy w kawałkach.
tiaaa
Mirencjum -> Ty jako jeden z GOLasów najlepiej powinieneś widzieć śmiechawe i jajcarski wątek, skoro tak ciągle się użalasz. Wiem, trudne są warunki do życia w kraju, ale ten wątek sprawil, że lepiej zacząłem dzień i tak samo radze Tobie postrzegać ten wątek. Jak mawia mój kumpel "Jaja muszą być".
malyb - zaczynasz dzień o 14? ;)
Hola hola, zdaję mi się że mylicie pojęcia. Konwultor balistyczny to w żadnym wypadku nie żaden kultywator. Tak wygląda kultywator --->
Ale ja pisałem o dwufazowym kultywatorze biegunowym a nie o kultywatorze rolniczym. Wyraźnie napisałem o procesorze redliczkowym co powinno być wystarczającym dowodem na to, że nie doszło do żadnej pomyłki