Watch Dogs - recenzja video w hd z Bastkiem
Oto link do recenzji http://www.youtube.com/watch?v=bjvqFT88HM8
A powiem że mi trudno się zdecydować jak ocenić, bo nie wiem czy tam się jest kimś kto walczy ze złem czy też jakieś przekręty się raczej robi.
Nie każdy ma głos jak by był radiowcem.
Poza tym nie każdego stać na dobry mikrofon.
Nie każdy może być drugim Rockiem.
Nie musi ale może.
Z tego co zaprezentowałeś, to nie może. Przynajmniej na razie.
Sprawdź, czym jest recenzja.
Całkowita porażka, dawno mi tak uszu nie podrażniło O_o dla dobra tych co przypadkiem zawędrują na ten kanał zmień zajęcie.
Wiem co to jest recenzja. Jak opowiadasz o grze albo filmie. Tylko chodzi o to żeby nie powiedzieć za wiele bo można powiedzieć za wiele i popsuć komuś zabawę bo sam lubi odkrywać historie. My tam nic za wiele nie mówimy. Jak zdjęcie zmienić? Mam psełdoni kafar, to dałem sobie takie zdjęcie, sam narysowałem. To żelazne to jest kafar, tylko oczy i usta dorysowane. Przecież prawdziwego zdjęcia nie dam bo mało kto tak robi.
Nie wchodzcie, nie komentujcie tego gówna robicie tylko niepotrzebny ruch i wbijacie odsłony.
Może nie jestem profesjonalistą, ale przynajmniej nikogo nie obrażam.
Jeśli chcesz prowadzić kanał, to musisz przeboleć ceny i kupić porządny mikrofon.
Musisz wiedzieć o czym opowiadasz.
Recenzja nowej gry w której sterujemy jakimś hakerem, który wykonuje rożne misje.
Nie wiemy nawet, o czym będzie dokładnie ta gra. Na czym będzie polegać. Z twojej "recenzji" nie wynika, co się w niej robi, a powód jest prosty: ta gra jeszcze nie wyszła.
Nie można recenzować fragmentu trailera, to, co nagrałeś, można jedynie uznać za komentarz. Recenzować można pełny produkt, po jego ukończeniu.
Jeśli chcesz zostać recenzentem/vlogerem, czeka cię jeszcze dłuuuga droga.
Może nie jestem profesjonalistą, ale przynajmniej nikogo nie obrażam.
Jesteś tu nowy więc przyzwyczajaj się ; )
Nie ma mowy o recenzji ( prawdziwej ) gdy gra nie miała swojej premiery.
Odpuść sobie, chyba, że chcesz być alter ego klocucha.
Jakie alter ego klocucha? oczym ty mówisz? Ten człowiek robi inny kanał i z nikim nie gada, nie można się z nim skontaktować a ja tu pisze i rozmawiam z wami, pyzatym mój kanał jest też z vlogiem, bo ja prowadze kanał o zróżnicowanej tematyce.
Wiem co to jest recenzja. Jak opowiadasz o grze albo filmie.
No właśnie nie...
Ten twój filmik nie ma nic wspólnego z recenzją...
Błagam obejrzyjcie poprzednie jego filmiki. Myślicie, że dlaczego głos autora tak brzmi? Jeden wielki żart, a biedne owieczki dały się nabrać.
Nie obejrzałem do końca, przełączyłem na klucucha więc powiedzcie jaką ocenę dostała gra 11/10?
Od zawsze recenzowałem gry, które nie miały swojej premiery i jedynie co o niej wiadomo to kilkuminutowy film z wersji pre-alpha, więc cieszę się, że nie jestem sam.
Ty ta robiłeś?