Watch Dogs - niesamowicie dopracowana gra
https: //w ww.youtube.com /watch?v=idA9BEA4Hxs (skasujcie spacje i nie wyłączajcie adnotacji).
Ktoś już to widział? Może niektóre rzeczy na siłę, ale są to jednak błędy, które śmieszą lub przeszkadzają. W każdym razie widać, że Watch Dogs konkurencją dla GTA V nie jest, nawet pomimo ciekawego pomysłu w postaci hakowania. Nie skreślam jednak tej gry - wystarczy przypomnieć sobie inną grę Ubisoftu - Assasin's Creed, której sequel, mający takie same założenia, nudną grę przekształcił w arcydzieło. No ale do Watch Dogs 2 jeszcze wiele wody w Wiśle upłynie, a tymczasem uśmiejcie się podziwiając... prawdziwie nextgenową grę od Ubi :D
...a jechaliście za Karetką???
...jedzie pod prąd,po ogrodzeniach, słupach, po pieszych i wbrew jakiejkolwiek logiki...
Kiedy natomiast na skrzyżowaniu zrobiłem karambol.. z 15 palących się samochód..,rannymi i zabitymi... Czekałem z 30 min i nie przyjechała ani karetka ani policja.... Gra opóźniona w celu "dopracowania"....serio?! Hahaha.. Chyba cały zespół z ubi jest "opóźniony skoro piszą takie Ai
nextgenową grę od Ubi
Taa, gra wychodzi na na 6 platform ale to "nextgen". Ludzie są naprawdę naiwni.
Assasin's Creed, której sequel, mający takie same założenia, nudną grę przekształcił w arcydzieło.
Jeśli to mam brać pod uwagę to może być tylko gorzej.
Część tych bugów woła o pomstę do nieba ;). Jednak czy aby na pewno wszystkie występują ? Uvi recenzował wersję na PS4, Damian Milczarek (z Eurogamera) wersję PC i oboje potwierdzali, że np. pociąg robi z Aidena miazgę. Coś mi się wydaje, że spora część tych błędów to zasługa wersji pirackiej - ten youtuber przypłynął swoją łajbą do zatoczki, zassał grę i odpalił na swoim "blaszaku", a teraz wkleja powyższy filmik. No przepraszam, ale z czym do ludu ? Jeśli to piracka wersja, od jakiegoś złodziejaszka, to nie ma o czym mówić. Psy na "Psach" ;-) mogę wieszać dopiero po materiale Heda z cyklu "Liczę na glicze" ;-). Nie wcześniej.
ps. Samej gry nie zamierzam bronić, ani wychwalać, z tego co widziałem, to GTA V (dla mnie arcydzieło) gameplajowo masakruje WD, więc produkt Francuzów kupi się co najwyżej na jakiejś wyprzedaży. Dziwi mnie po prostu AŻ TAKI hejt. Gra jest jaka jest, oczekiwań (rozbuchanych ponad miarę) być może nie spełnia, ale jednak crapem też mi nie zalatuje. A mieszana jest z błotem strasznie, aż do przesady IMO.
spora część tych błędów to zasługa wersji pirackiej
Tak jasne bo piraci zatrudnili wlasnych programistow, zeby sprecjalnie nawrzucac do gry bledow. Produkt jest bublem i to czy jest to piracka wersja czy legalna, nie ma znaczenia, bo obie nie roznia sie absolutnie niczym. Poczytaj opinie o tym bublu na zachodnich forach.
Haszon ---> To wytłumacz dlaczego w oryginalnej wersji pociąg nie zatrzymuje się przed bohaterem, tylko go rozjeżdża.
No aż sam specjalnie sprawdziłem ten słynny pociąg i rzeczywiście, nawet nie zwolnił tylko się wpakował we mnie...
Bo w GTA V w ogóle bugów nie było. Poza tym W_D to naprawdę niezła gra i żaden hejt tego nie zmieni. :)
https://www.youtube.com/watch?v=rZWz86oDVuI
Kolejny filmik potwierdza, że bug z pociągiem występuje
Bo w GTA V w ogóle bugów nie było
Szczerze? Po grubo ponad 100 godzinach spędzonych przy GTA V nie mogę sobie przypomnieć żadnego rażącego błędu, który by mnie napotkał. No i w GTA przynajmniej jak przejedziesz słup uliczny to on nie przekrawa się na równe części :D
https://www.youtube.com/watch?v=8UCGS9pOsVo