Wasze ulubione studio/wydawca gier

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
23.05.2026 17:40
kluha666
1
odpowiedz
kluha666
189
Catch the Rainbow

Wasze ulubione studio/wydawca gier

Macie jakieś ulubione studio produkujące gry? Takie o którym możecie powiedzieć, że was nigdy nie zawiodło, a gry, które produkują są zawsze wysokiej jakości? Ja z ręką na sercu wymienił bym wyłącznie Capcom, który nigdy mnie nie zawiódł, a serie gier takie jak Resident Evil, Monster Hunter czy gry jak Pragmata są dobrze zoptymalizowane i mega grywalne. A wy macie takie studio?

23.05.2026 18:10
1000iqhere
2
odpowiedz
1000iqhere
56
YES

Kiedyś bym wymienił RGG, ale ostatnimi grami sobie u mnie nagrabili. Chyba nie ma takiego dewelopera, u którego w ciemno wierzę w dobrą jakość, mogę jedynie sentymentalnie wymienić Neversoft.

23.05.2026 18:24
[Gammorin]
3
odpowiedz
[Gammorin]
106
N7

Dawne BioWare, tak do Mass Effect 3. Potem to już totalny zjazd, ale nie ma co się dziwić, bo niewiele ludzi tam pozostało ze starej ekipy.

23.05.2026 18:40
Drenz
4
odpowiedz
Drenz
48
Senator

Critical reflex
Dear Villagers
DreadXP

A z deweloperów to mam wielu, ale większość z nich na razie stworzyło jedną bądź parę gier.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl