Wasza pasja, która przeminęła.

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
24.06.2026 21:29
szukamszczescia
1
odpowiedz
szukamszczescia
3
Legionista

Wasza pasja, która przeminęła.

Mam dzisiaj mega rozkminę. Pamiętacie ten stan, jak parę lat temu mieliście taką fazę na jakiś temat, że świat poza tym nie istniał? Żyliście tym na dwieście procent, a teraz wszystko przygasło i został sam żal.

Co to był za ogień i dlaczego to właściwie umarło? Praca, dorosłość, czy po prostu faza minęła? U mnei największą tęsknotę wywołuje wspomnienie tej czystej radochy, której dzisiaj już nie potrafię w sobie odpalić. Czego w tym wszystkim żałujecie najbardziej i jak to wygląda u Was?

post wyedytowany przez szukamszczescia 2026-06-24 21:40:44
24.06.2026 22:17
1.1
odpowiedz
Malaga
171
ma laga

szukamszczescia
"U mnei największą tęsknotę wywołuje wspomnienie tej czystej radochy, której dzisiaj już nie potrafię w sobie odpalić"

acha...czyli twoją największą pasją, która przeminęła jest... brak pasji

24.06.2026 22:29
szukamszczescia
1.2
odpowiedz
szukamszczescia
3
Legionista

Może nie brak, ale to, że z wiekiem czytanie książek, granie w gry czy uczenie się nowych rzeczy nie wiążą się z taką ekscytacją jak kiedyś.

A przeminęło całkowicie czynne granie w piłkę. Tu z kolei żałuję przede wszystkim tego, że robiło się to wspólnie z kilkoma znajomymi, z którymi może nie potrzebuję mieć bliskich relacji ale tam na boisku fajnie się z nimi grało.

24.06.2026 21:58
Soulcatcher
2
odpowiedz
Soulcatcher
293
Crimson Desert

Premium VIP

Ja tam nie przypominam sobie żadnej pasji która by przeminęła. Jaram się cały czas tym samym co 30 lat temu. 😁

24.06.2026 22:34
r_ADM
3
odpowiedz
r_ADM
274
Legend

Nie była to nigdy moja główna pasja, ale kiedyś czytałem beletrystyke różnych gatunków; najbardziej lubiłem scifi i technothrillery. Pewnego dnia, dosłownie w połowie książki mi się odwidziało. Próbowałem wracać, ale nie mogę się przemóc i teraz czytam wyłącznie literaturę faktu.

Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl