W tym roku tak bardzo brakuje magii świąt, że nawet nie ma corocznego wątku o braku magii świąt
Już jest

Jaka magia swiat, jak za oknem krajobraz postapo, nie ma sniegu, nie ma mrozu, nie ma klimatu.
Dokładnie, już chyba w zeszłym roku nie było. Nie wiem czy ja jako jedyny nie miałem. W tym roku już mi się nawet nie chce zmieniać...

Jaka magia swiat, jak za oknem krajobraz postapo, nie ma sniegu, nie ma mrozu, nie ma klimatu.
Przypomniał mi się kultowy tekst:
Ktoś zrobił na środku bałwanka...
spoiler start
z gówna
spoiler stop
Źle napisałem, jak mogłem to spalić, powinno być "na środku drogi bałwanka".
Ee tam, u mnie właśnie zaczął sypać śnieg. Ale chyba jest na plusie
Eee tam.Handlowcy pewno jak co roku na plusie więc mają magiczny zysk.
Przyznam, że rozbawił mnie tytuł :)
Ja tam na śnieg narzekać nie mogę, mam go aż za dużo i ciągle sypie.
a to co pod nim? kokon ;)?

magia świąt w 2018
Koale tak samo jak ludzie posiadają odciski palców, co więcej, są prawie nie do odróżnienia od ludzkich.

Magia nie istnieje, a ci co w nią wierzą powinni płonąć na stosie. Heretycy.
[12] A nie wiem czy się mogę zgodzić. U mnie magia świąt powraca co kilka lat. W tym roku wybitnie nie ma klimatu, na pogodę już trudno zwalać (się człowiek przyzwyczaił), podejrzewam, że to przez to, że nawet jeszcze dziś rano (+ cały weekend) pracuję i pewnie nawet w święta będę trochę pracował.
Ale raz na kilka lat czuć klimat, jest takie miłe zwolnienie, kolędy, śledziki.

U mnie śnieżyca i lekki mróz. Na zdjęciu nie widać jak kładzie śniegiem z ukosa. Rzygam już śniegiem i odgarnianiem...weźcie sobie go ile chcecie...

Ja tam czuję magię świąt. Wystarczą tylko dobre chęci i ... bardzo pachnąca lasem choinka (uwielbiam ten zapach), pod którą leży sporo prezentów oraz (najważniejsze) bliscy, na których nam zależy :) Od ostatnich wielu lat z roku na rok czuję te święta bardziej. W tym roku wyjątkowo mocno :) Niech dowodem będzie załączone przeze mnie zdjęcie, które zrobiłem :)
Ta, akurat leciała piosenka świąteczną i takie zdjęcie się włączyło w momencie robienia fotki :)
Starcall - bliscy by zaslonili cale piękno tego, co tam widzisz :P