W piątek Mroczny Rycerz o 20:00 na TVN
Najlepszy film o Batmanie jaki kiedykolwiek powstał, dwa Oscary w pełni zasłużone, jeden z najlepszych tytułów ostatnich lat. Bardzo dobra rola Bale'a i świetna Ledgera, zagrany przez niego Joker to po prostu geniusz i poezja, jeśli chodzi o czarne charaktery. Zaczyna się o 20:00 na TVN.
Zaraz po Mrocznym Rycerzu będzie leciał Projekt Monster , bardzo fajny patent z widokiem z amatorskiej kamery, dużo zmieszania na ekranie i ogólnie przyjemna produkcja. Polecam, 23:05 również na TVN.
Sethlan - tak, zawsze marzyłem, by być GOLową telegazetą. :D
Stajesz sie "GOLowa telegazeta" ?
kurna, chętnie bym obejrzał, reklamy jeszcze bym przełknął, ale brak wyboru ścieżki dźwiękowej/napisów niestety odrzuca.
Z tego co pamiętam, to jest opcja włączenia napisów na TVNie. Nigdy z tego nie korzystałem, ale coś obiło mi się o uszy.
Mutant - dokładnie, chociaż ostatnio stacje telewizyjne się poprawiły i coraz częściej można znaleźć dobre filmy w TV. W marcu na jedynce mają być Bękarty wojny, oglądałem wczoraj, ale obejrzę po raz drugi.
kurna, chętnie bym obejrzał, reklamy jeszcze bym przełknął, ale brak wyboru ścieżki dźwiękowej/napisów niestety odrzuca.
Na cyfrze + i n jest taka możliwość
[6]
Mrocznego Rycerza już oglądałem kilka razy, ale Projekt Monster chętnie obejrze drugi raz. Polecam dobry film.
Jaki jest sens oglądania reklam przerywanych filmem?
Niektórzy po prostu nie lubią oglądać reklam bez przerw jednym ciągiem i chcą od czasu do czasu urozmaicić sobie seans fragmentem jakiegoś fajnego filmu.
Według mnie Batman z Keatonem jest bardzo dobry, ale przegrywa z Mrocznym Rycerzem, bo ten jest świetny. :D
A co do oglądania filmów z reklamami. Dla mnie ma to swój urok, bardzo często zasiadam przed telewizorem, jeśli coś wartego uwagi akurat leci.
Ja to telewizji prawie wogóle nie oglądam. I to od bardzo dawna. Bardzo, ale to bardzo rzadko oglądam jakiś fajny film. Ale najczęściej i tak wysiadam po pierwszej reklamie.
Batmany z Keatonem mają jedną zasadniczą wadę - nie mają prawie nic wspólnego z Batmanem. A jako filmy - owszem, całkiem niezłe.
Mroczny Rycerz pojawi się jeszcze w tym tygodniu na TCM w niedziele o 21.00 i 02.50.
Nie mam ochoty przebrnąć przez tyle reklam...
Na tvn mając n-kę można praktycznie kazdy film włączyć z napisami bez denerwującego lektora:) Reklamy czasem sie przydają, można wyjść z psem/wykąpać się/zrobić kolację itp.:) Film dobry ale czekam na najnowszego batka jak się pojawi za rok czy dwa.
Avatar Poniedziałek 04.03 POLSAT
Wrogowie publiczni Sobota 09.03 TVP 1
X-Men Geneza - Wolverine -Poniedziałek 11.03 POLSAT
Czy tylko dla mnie Mroczny Rycerz jest niesamowicie nudny? Usnalem w polowie seansu, serio czym ludzie sie jarają...Ok, Ledger zagral swietnie ale poza tym?
Nudny, hmm, jak dla mnie akurat, zdarzyło się kilka momentów, które niepotrzebnie wydłużały całość, ale były na tyle ważne i ciekawie zrealizowane, że nie potrafię wymienić tych, które bym z filmu wyciął. Poza tym, dla mnie Mroczny Rycerz jest produkcją fenomenalną, ze świetną muzyką, bohaterami i zwrotami akcji oraz fabułą. Naprawdę nie umiem wymienić wad tego filmu. :D