W co by tu zagrac
Potrzebuje solidnego tytułu 8-9/10. Najlepiej coś liniowego, do 20h, na ps5, nie wchodzą w grę gry turowe, RPG, strategie, symulatory, sportowe :D
W wiele hitów grałem więc coś nieszablonowego :D
nie wchodzą w grę gry turowe, RPG, strategie, symulatory, sportowe :D
Oczywiście, że nie także może wracając do swoje tematu bo tam za bardzo nie będziesz musiał się wysilać:
https://www.gry-online.pl/forum/upaly-2025-policzmy-je-razem/z0ff536f
Bo jesli nic się nie znajdzie to będę musiał wybrać coś z Kingdom Come 2, Silent Hill 2, Stalker, Hogwards Legacy...
No to wybierz którąś z nich. Popatrz w necie co ci ładnie wygląda i wydaje się ciekawe, a nam nie zawracaj głowy.
spoiler start
Psss... Hogwats Legacy i KKD2 to RPG ;)
spoiler stop
God of War i Ragnarok, Uncharted, TLoU 1 lub 2, Horizon 1 i 2, KCD 1 i 2 to takie gry z tego co opisałeś bo liniowe i główna fabuła przeważnie w okolicach 20h.
A grałeś Infamous: Second Son? Na PS5 jest nadal fajna grafika ( ulepszona 4k) i dobrze się gra, dość szybko. Tak samo Jak Ratchet & Clank.
Spróbowałem Kingdome Come 2 i dawno tak mocno się od niczego nie odbiłem. Za dużo do ogarnięcia. Przytłoczyła mnie ta gra.
Ale za to przypomniałem sobie że dawno temu dawali za darmo Uncharted 1, 2 i 3. Więc zamiast grać w nowe gry to odpaliłem to na ps5 hehe.