RaZoR_247 --> Dlaczego podajesz link do mojego profilu? Podajesz się za mnie? Zaraz zgłoszę to do admina i dostaniesz bana!
spoiler start
Ach ta Nasza Klasa ;)
spoiler stop
Aktualnie nabijam ostatni level w Battlefieldzie Bad company 2. Troszkę w Tomb Rider Underworld i rozglądam się za jakąś strategią.
Narmo -> Nie rozumiem?
Toć to jest mój profil!! :/
[8] Nie korzystam z NK więc sory, ale mógłbyś mnie oświecić o co Ci chodzi w [4]?
RaZoR_247 --> Tak. Nie rozumiesz.
Diablo 2 Pan Zniszczenia. Nigdy w to dużo nie grałem i teraz mnie naszło i gram cały czas :)
Duke Nukem Forever
Serious Sam Drugie Starcie
Minecraft
Warcraft III
Doom 3
Gothic II Noc Kruka
Crossfire
W to wszystko po trochu sobie pogrywam.
RaZoR---> Podałeś link bez nazwy swojego profilu na Xfire i nie przechodzi na twój profil.
Przykłady do lepszego zobrazowania:
http://www.xfire.com/profile/ Ten link powinien przenieść cię na swój profil.
http://www.xfire.com/profile/kesik1808 A dopiero ten na mój.
Star Wars The Old Republic
Heroes VI
FIFA 12
Na PC mam zainstalowane
Prince of Persia:Zapomniane Piaski
Dungeon Siege III
Braid
World of Goo
Just Cause 2
Call of Duty:Modern Warfare 2(tutaj głównie Multiplayer)
The Saboteur
Fable III
W wszystko po troszku gram.Ale tak żeby coś przechodzić to Just Cause 2 i Fable III.
Might & Magic: Heroes 6 aktualnie przechodzone, wcześniej grałem w Dead Island ale przerwałem na rzecz Heroesa właśnie. Do DI wrócę kiedy ukończę kampanię H6.
Battlefield 3 - Bez dźwięku, mój zintegrowany Realtek powoduje zawieszanie się kompa, ale wystarczy zmienić kartę dźwiękową. Oby.
FIFA 12
League of Legends
Fallout New Vegas - czeka na trochę wolnego czasu
Rage- z przerwami bo cicho licze ze na dniach wydadza patcha ktory uprzyjemni rozgrywke
Deus Ex:Human Revolution-bo ma wciagajaca fabule odpowiednio sugestywny klimat a to mi w zupelnosci wystarczy mimo slabej grafiki ktora i tak urzeka specyficzna stylizacja
Battlefield 3- kompletnie mnie nie wciaga single a i multi wielkich emocji nie wzbudza
DoW2:Chaos Rising-bo uwielbiam to uniwersum a ten dodatek mialem przerobic juz dawno temu
W najbliszym czasie do tego dojdzie Skyrim bo mam cholerna ochote na dobrego rpga i licze na doskonala fabule,animacje walk i mroczny klimat czyli cos czego brakowalo w poprzednich odslonach
Batman:Arkham City-bo to pewniak ktory na pc bedzie tylko lepszy z doskonala fizyka i reszta aspektow ktore sie sprawdzily w poprzedniej czesci
CoD:MW3-dla efektownej acz malo wiarygodnej kampani na starym silniku i od swieta by multi odpalic
Love&Pain -->
"W najbliszym czasie do tego dojdzie Skyrim bo mam cholerna ochote na dobrego rpga i licze na doskonala fabule,animacje walk i mroczny klimat czyli cos czego brakowalo w poprzednich odslonach"
Na fabule i klimat to bym sie tak nie napalal...:>
"Batman:Arkham City-bo to pewniak ktory na pc bedzie tylko lepszy z doskonala fizyka i reszta aspektow ktore sie sprawdzily w poprzedniej czesci"
Akurat imho City jest niestety (sporo) gorszy od Asylum, mimo uzycia tych samych 'aspektow'.
"CoD:MW3-dla efektownej acz malo wiarygodnej kampani na starym silniku i od swieta by multi odpalic "
To po zalosnie krotkim Black Ops ktos jeszcze podnieca sie singlem w COD?:)
FIFA 12 i Batman: Arkham City, który jest niestety trochę słabszy od poprzednika, ale i tak wciąż wymiata.
Czekam na Skyrim, AC: Revelations i SW: The Old Republic.
Wysiak---> co do Skyrima to dzieki Bogu sa fani tej seri ktorzy podobnie jak z Oblivionem odpowiedno zmodyfikowali gre i nadali jej stosowny wyglad dark fantasy,odrobina cierpliwosci i gra zostanie zasypana roznymi modami a fabula? Coz wystarczy ze chociaz niech bedzie niezla,na to serie to i tak bd sukces.
Batmana ocenie jak zagram i jesli masz racje to i tak uwazam ze gra do slabych nie nalezy i na pewno dostarczy sporych wrazen wartych 120zl
Black Ops to nie to samo co MW,zdaje sobie sprawe z tendencji spadkowej tej serii i jesli dorwe w granicach 90zl a gra nie zostanie brutalnie przekopana przez recenzentow i single potrwa dluzej niz ogladniecie dowolnego filmu akcji to pewnie sie i tak skusze
Ciagle w gre L.A Noire wchodzi jesli gra nie bedzie miala wymagan z kosmosu(a na to chwile zdecydowanie ma) i jesli podane wyrzej tytuly zawioda:-)
Jakieś 4 dni temu skończyłem Batmana Arkham City.
Obecnie Battlefield 3 i od czasu do czasu Rage.
Klimatyczne Heroes IV, od czterech dni przechodzę jeden scenariusz. Zachciało się grać na zaawansowanym i później takie kwiatki, jak bicie 20 czarnych smoków; magiem ładu. ;)
Koobon--> pisane z telefonu i w pracy,pocieszenie male wiem ale lepsze takie niz zadne:-)
Aktualnie jeden z najlepszych RTSów EVER.
Warzone 2100 czyli.
Naszło mnie, by dokończyć tworzony rok temu poradnik i sprawdzam czy coś zmieniło się w najnowszej wersji gry sprzed paru dni. ;]