Rozgrywa się właśnie niesamowity mecz między polską a szwedzką drużyną w półfinale EMS Katowice, nawet jeśli ktoś nie gra w CS to naprawdę warto obejrzeć, chociażby dla samych reakcji publiczności :)
Coś pięknego.
Ogladam od 19 :D
Coś niesamowitego, nigdy mnie esport nie przekonywał ale to było po prostu magiczne :D
Też oglądałem od początku, ale dopiero podczas ostatniej mapy mnie naszło żeby tu napisać bo hype był już over 3k %.
Natomiast ostatni mecz już był po prostu chory, o ile pierwsze dwa na esl tv oglądało z 60k to ostatni pod koniec już prawie 90k dobijał :P
No i jutro mamy finał VP vs NiP :))
Ja oglądam GO od roku. Chłopakom po zmianie z 1.6 szlo kiepsko. Ostatni miesiac cwiczen aima po 12h na dobe dał im 100k dolców...? OBY!
Ja w GO gram od 8 miesięy, oglądałem zawsze tylko fragmenty, które pomagały mi ulepszyć grę itd. Nigdy całych meczy, ale to co widziałem dzisiaj zdecydowanie przekonało mnie że warto.
Tak jest! Mecz oglądałem i chyba emocje porównywalne były z tymi, które przeżywał Morgen i Prawus. ;)
W takim razie wpadaj na streamy do Izaka na twitch. Zajebiście jest.
https://www.facebook.com/izaktv
http://i.imgur.com/W5tDcc9.gif
Final o 13 jest.
Póki co tylko komentatorzy spekulują, ale warto oglądać od początku bo hype powoli rośnie :P
Czy ktoś z Was też ma problemy z lagującym streamem ? Mam internet 10 mb/s, wczoraj wszystko ładnie działało a dzisiaj co chwile musi się ładować -,-
Jak laguje to trzeba odświeżyć. Tak to juz jest z twitch gdy jest duzo ogladajacych. Gdyby finał LoLa był w tym samym czasie to juz w ogole byla by tragedia.
Dobrze, że CadiaN jest w studio, strasznie mi się podoba jego rzeczowy komentarz. Widać, że wie co się dzieje i dobrze potrafi to wytłumaczyć.
edit : I już go nie ma LOL
edit2 : Zaczyna się dobrze :D
Jak patrzę na staty Fifflarena czuje się pro :D 2:22 :E OBY TAK DALEJ
Nie miał chłopak szans z USP Paszy :P
Brawa dla VP, jedna dla nich ale teraz pewnie poziom trudności się zwiększy ;)
Skończyłem oglądać chociaż i tak nie miałem na to czasu i od razu zabrałem się za naukę, skończyłem dopiero teraz...
gratulacje dla Virtus Pro, zajebisty mecz, zdecydowanie zasłużyli no i wygrali u siebie :)) Sądząc po liczbie oglądających CS wraca na topa, atmosfera niesamowita w porównaniu do innych gier i mam nadzieję, że GO nadal będzie rosło bo Valve zrobiło grę, która na to zasługuje.
Jeśli ktoś chce pograć Matchmaking w GO to zapraszam - Inquisitio32 , mam przegrane ponad 500h i skaczę cięgle między Gold Nova 1 a Gold Nova Master, zależnie od tygodnia koszę albo w ogóle nic nie gram, ale zawsze można popróbować :P