Witam,planuje kupno karty graficznej w okolicach 200zł,230zł max,karta ma być używana oraz aby pociągneła gta V na minimum.Proszę o aukcje najlepiej allegro
pozdrawiam.
Po co kolejny wątek skoro sam w jednym Ci odpowiadałem żebyś szukał GTX460, HD6870 ?
HD6870
GTX460
Masz i przeglądaj oferty, których jest sporo.
Nie zastanawiałem się dokładnie, bo sprzedaż możliwa by była gdzieś piątek / sobota, ale myślę, że byśmy się jakoś dogadali ;) No trudno, spóźniłem się ;p
Daj znać za ile byś sprzedał.
Hej, ja mam gigabyte 6950 1 gb w pełni sprawna na sprzedaż. Mialem ja za 200 zl sprzedac. Sadze ze jezeli chcesz mozemy sie jakos dogadać
Wieska ciagnal w srednio wysokich ustawieniach.
Ancioo - Pytałeś, która lepsza, odpowiedziałem i wziąłeś słabszą w tej samej cenie. Logika.
Tomas1987 - można jakiś namiar który to konkretnie model 6950 bo są z oznaczeniami OC i UD. Jak z głośnością wentylatorów?
Krzysiek nie wiem czy widzisz ale na allegro nie ma żadnych konkretnych ofert z 6870 ...
Nemeo - nie jest to model OC ani UD. OC na tej karcie polega na tym, że wchodzisz w ustawienia karty graficznej - zakładka "OC" i podkręcasz taktowanie do wartości wersji karty z OC. Nie ma sensu brać wersji OC w sklepie bo można to sobie samemu zrobić w 30 sek, a ja dzięki temu zaoszczędziłem z 200 zł przy kupnie :P
Co do Wiatraków to są 3 mocne wiatraki pod obciążeniem są słyszalne ale ledwo ledowo mi to nie przeszkadzało. W nowej karcie kupiłem identyczny układ chłodzenia bo byłem zadowolony ze starego.
Dzięki za informacje. Napisz proszę na nemeo666 @ gmail.com w celu dogadania szczegółów.
Ancioo -->
eh chlopie - kupiles już? jeśli nie to znajde pewnie w lamusie jakas staroc ale z pewnoscia AMP lub AMP2 lub Ti edycje - powinienem gdzies znalesc - no 580AMP2 od Zotaca - chcesz w prezencie? Odbior w Wawie lub mogę na podany adres wyslac. Sprawdz czy zasilacz ma odp. zlacza.