Uwolnić pomysł T_bone'a...
Nie wiem jak można było odrzucić taki pomysł? tam jakieś leśne dziadki podejmują decyzję? był to świetny pomysł, dlaczego on został odrzucony? to by rozwiązało problemy z paskami po bokach.
Jestem absolutnie przeciw. Jak już muszą być te pasy, to lepiej, żeby tam nic nie było. Kolorowe obrazki (a już w szczególności jeśli są to jakieś migające reklamy) po obu stronach tekstu to jeden z najgorszych wymysłów w historii projektowania stron internetowych. Nie idźcie tą drogą, bardzo was proszę.
Niech forumowicze zapisują się do dwóch frakcji, białej i czarnej, w zależności od tego która będzie miała więcej punktów za aktywności na forum, niech się pasek przesuwa z jednego marginesu na drugi
Ale jak tak będzie to forum już nigdy nie będzie szerokie :) ja bym jednak poczekał aż problem rozwiąże się w inny sposób.
Jak już mają być po tych bokach jakieś obrazki to niech chociaż będą jednolite kolorystycznie tzn. niech będą po obu stronach takie same najlepiej ciemne czyli takie jak ten obrazek ze screena po lewej stronie.
Jezu jaki GOL jest tragiczny bez DarkReadera to jasne wali po oczach, że jakaś masakra O_o.
No tak, to jasne - ja nie piszę, żeby akurat to były te obrazki, ale przynajmniej, żeby były JAKIEŚ.
To są chyba jakieś reklamy. Ja tego nie widzę. Widzę jedynie białe tło po bokach. Pewnie, któraś z wtyczek do blokowania reklam to blokuje. Przez co mnie to białe tło irytuje. Chyba najgorsza zmiana ze wszystkich zmian na forum.