UWAGA! Pierwszy na Golu podwójny temat: Pytanie o excella 2000 / Oblałem...

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
09.11.2011 19:42
Imak
1
odpowiedz
Imak
128
Senator

UWAGA! Pierwszy na Golu podwójny temat: Pytanie o excella 2000 / Oblałem...

TEMAT I
Witajcie. Mam taką potrzebę, żeby na przykład na jednym arkuszu w jednej komórce była suma komórek z innego arkusza(oba arkusze w oddzielnych plikach) i tego typu akcje. Coś takiego, żeby na przykład zawartości poszczególnych komórek z danego arkusza były wykorzystywane w innym arkuszu automatycznie i jak pisałem oba arkusze są w oddzielnych plikach.
Liczę na pomoc.

TEMAT II
Oblałem egzamin na prawo jazdy kat.B. Teorię zdałem, działanie klaksonu sprawdziłem, światło przeciwmgielbne też. Zawaliłem na łuku. Pojechałem zbyt szeroko, wiedziałem o tym jak dojechałem do końca, kiedy zacząłem cofać zauważyłem że jestem niebezpiecznie blisko pachołków, ale zignorowałem to. Skręcając wstecz minąłem dwa pachołki niemal na styk, pomyślałemmze dam tak radę do końca i dupa, dotknąłem ostatniego pachołka wyznaczającego zakręt. Mogłem to poprawić, ale zbyt zaufałem w dobre położenie samochodu.
Instruktor był spoko i zapowiadało się fajnie...

Następny termin 12 stycznia...

09.11.2011 19:45
halfmaniac
2
odpowiedz
halfmaniac
84
Dr. Freeman

12 STYCZNIA ? ? ?
O KURFA. Skąd jesteś ? Ja oblałem ostatnio prawko i na następny egzamin czekam 2 tygodnie i to moim zdaniem jest bardzo długo, bo jeszcze we wakacje czekało sie max 2-4 dni. Teraz wiadomo dłużej, bo wszyscy chca zrobić przed nowymi przepisami.

09.11.2011 19:46
yasiu
3
odpowiedz
yasiu
199
Legend

excel?

zaznaczajac zakres danych wybierz je po prostu z tego drugiego arkusza. program sam powinien powiazac pliki o ile mnie pamiec nie myli.

09.11.2011 19:47
BIGos
😁
4
odpowiedz
BIGos
60
bigos?! ale głupie

<--- Podwójny temat

halfmaniac: Rok temu na Śląsku czekało się 3 miesiące :). Moja siostra tak zdawała. Polikwidowali WORD-y i na jeden przypadało stanowczo za dużo tysięcy ludzi ;).

09.11.2011 20:00
ElvenArcher
😁
5
odpowiedz
ElvenArcher
34
Black Arrow

Fajnie się zapowiadało, ale może niezbyt skutecznie poprowadziłeś tę zapowiedź? Skoro instruktor był spoko...

09.11.2011 20:12
Mutant z Krainy OZ
6
odpowiedz
Mutant z Krainy OZ
269
Farben

Terminy teraz to masakra, ja dwa lata temu w Krakowie czekałem sześć dni, a niedawno żona czekała dwa tygodnie, siostrzeniec miesiąc. Spowodowane to jest strachem przed zmianą zasad egzaminu teoretycznego czy po prostu mamy teraz tylu chętnych na prawko? :)

09.11.2011 20:14
xanat0s
7
odpowiedz
xanat0s
251
Wind of Change

Terminy teraz to masakra, ja dwa lata temu w Krakowie czekałem sześć dni, a niedawno żona czekała dwa tygodnie, siostrzeniec miesiąc.

W Warszawie 4 lata temu jak zdawałem to terminy były na 2 miesiące minimum, także ten miesiąc to nie taka masakra :)

09.11.2011 20:22
DarthRadeX
8
odpowiedz
DarthRadeX
112
Zagłębie Lubin

Spowodowane to jest strachem przed zmianą zasad egzaminu teoretycznego czy po prostu mamy teraz tylu chętnych na prawko? :)

Raczej to pierwsze. Prawko chciałem zrobić trochę później, ale gdy dowiedziałem się o tej przyszłorocznej zmianie, stwierdziłem że nie ma na co czekać. I tak mam 15 godz. wyjeżdżone i egzamin będę zdawał jeszcze na starych zasadach. Ostatnio przyszedł młody chłopak i autentycznie miał łzy w oczach, gdy mój instruktor oznajmił mu, że prawko będzie już zdawał na nowych zasadach.

09.11.2011 20:31
Imak
9
odpowiedz
Imak
128
Senator

A co w nowych zasadach jest takiego złego? Wiem że na teorii będzi więcej pytań, czy jak zdałem ją już, a musiałbym robić egzamin jak nowe zasady już wejdą to będę musiał go powtórzyc?

09.11.2011 20:32
Wooler
10
odpowiedz
Wooler
81
Konsul

A cóż to za nowe zasady? Pierwsze słyszę...

09.11.2011 20:40
Mutant z Krainy OZ
11
odpowiedz
Mutant z Krainy OZ
269
Farben

W nowych zasadach ma być pula na około 2000 pytań (obecnie jest ~500), na egzaminie będzie na każde pytanie x sekund na odpowiedź, nie będzie się dało zmienić decyzji po wybraniu odpowiedzi, samym pytań ma być chyba 30 na egzaminie zamiast 18 obecnych.
Tyle pamiętam z tego co czytałem jakiś czas temu na interii.

09.11.2011 20:41
Jeremy Clarkson
12
odpowiedz
Jeremy Clarkson
139
Prezenter

Teoria jest ważna przez 6 miesięcy, później trzeba ją na nowo zdawać

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl