Usunę je bo nie chcę tu się nikomu naprzykrzać oraz jeśli ktoś jak widzi mój nick to się pieni (nie chcę nikogo denerwować). Nie lubicie mnie to głosujcie: Czekam na zdania (usunąć czy nie). Potrzebuję 100 postów abym mógł to rozstrzygnąć. Jeżeli będzie ponad 50 osób za tak, to usuwam konto a jeżeli ponad 50 za nie, to zostawiam konto (to będzie oznaczać, że jednak mam więcej zwolenników i jednak jestem na tym forum mile widziany). Jeśli będzie remis to będzie dogrywka ale już na 50 postów.
Więc zaczynajcie:
TAK - znaczy usuń
NIE - znaczy nie usuwaj
Wstrzymuję się od głosu. Mi się nie raziłeś więc nie będę głosował za. Ale chce być fair z tymi, którym podpadłeś więc nie będę też głosował na ''nie'' ;)
Jak dla mnie jesteś mile widziany w przeciwieństwie do kilku użytkowników tego forum. Nie przejmuj się, że ktoś ma odmienne zdanie i czepia się wszystkiego co popadnie. Jestem na NIE.
Jestem na TAK.
spoiler start
Przestań użalać się nad sobą, bo w niczym Ci to nie pomoże...
spoiler stop
Ale piszcie konkretem TAK czy NIE!!!
Narazie jest 1:1
[5] Pewien użytkownik kazał mi usunąć konto i wogóle. Może jednak jestem tu zbyteczny? Anyway dzięki za pierwszy głos abym tu został Pozdro:)
Dzięki bogi1 za głos. Przy okazji dowiem siękto mnie lubi a kto nie:)
Więc mamy 2:2
@Bezi ciebie to mało co kojarze.
[11]
Problemy najważniejsze na świecie: wątek
[1]
żeby zebrało się 50 głosów to każdy tu by musiał przelogować wszystkie swoje alt konta ;D
I tak założysz nowe.
P.S. Dajcie popaść temu wątkowi w czeluście.
Dałem tak, bo chcesz podbudować swoje EGO jak ktoś da nie.
Dzięki bogi1 za głos. Przy okazji dowiem siękto mnie lubi a kto nie:)
Bogi się wstrzymał. Czytaj ze zrozumieniem.
Dzięki bogi1 za głos.
Tylko, że nie głosowałem. Problemy z liczeniem widzę masz
4:1 jest
Bezi2598, bezimieny-emeryt, Child of Pain i damians idol na tak
cswthomas93pl na nie
Ależ emocje ! ;)
Jak masz takie problemy to lepiej się powieś! :/
Myślisz, że kogoś to obchodzi czy tu piszesz czy nie? Gier nie rozdajesz, konkursów nie robisz, w nauce nie pomagasz, zwykłe pisanie jak 99% użytkowników tego forum!
Zwykłe forum internetowe a dla niektórych problemy jak w prawdziwym życiu!
TAK i chu!!
Ludzie TAK = Usuń
NIE = Nie usuwaj
Nie pomylcie się TAK, zostań!!!
I tak założysz nowe. Nie ja
Do postu [22] jest 4:1
nvm
Dokładnie przeczytaj pierwszy wątek.
Lol ja tu widzę 6:2
Na TAK:
- damians idol [7]
- Child of Pain [9]
- Bezi2598 [14]
- bezimieny-emeryt [15]
- ThrashMetal [21]
- Xboxer360 [27]
Na NIE:
- cswthomas93pl [5]
- ProTyp [24]
[26] Wiem wiem
Ja tam sobie wszystko zlicze
TAK
Dobra to już 7:2
spoiler start
I tak to głosowanie nie ma sensu więc niech se będzie dodatkowy głosik dla beki :D
spoiler stop
A co xboxerowi i adamowi zrobiłem to nie wiem...
Ciekawe kiedy siwy da głos?
Cóż za żałosny wątek
Temat, w którym autor użala się nad sobą. Kup realne życie, to tylko forum.
Ale widzę że to nie ma sensu bo zdałem sobie teraz sprawę, że specjalnie będziecie mówić na TAK aby z ciekawości sprawdzić czy usunę czy nie. Nie byłoby to sprawiedliwe więc temat ZAMYKAM! Oczywiście ZOSTAJĘ!!!
Dziękuję [5] i [24]. I dodam, że tak naprawdę czytając ich komentarze nigdy nic nie zmusiło mnie żeby ich skrytykować. Pozdro wam :) I dziękuję, że nawet w tym temacie mnie nie skrytykowaliście nawet choć był trochę za ryzykowny.
A co do reszty to no comment!!! A ty bogi1 to kto? Jakiś komentator czy co?
Oczywiście ZOSTAJĘ!!!
^ to było do przewidzenia od początku, ale czego się spodziewać po damskim bokserze(btw słyszałeś może o kategoriach wagowych w boksie?) i magistrze obróbki skrawaniem?
Prosiłbym moderatora o zamknięcie tego tematu!!!
[ZAMYKAM]
Prosiłbym o moderatora o zamknięcie tego tematu!!!
Sam możesz to zrobić jednym kliknięciem ;)
A ty bogi1 to kto? Jakiś komentator czy co?
Tak dorabiam jako Szpakowski po godzinach ;)
[42] Mam kumpla boksera więc wiem z czym to się je.
Co za debil,zobaczył że go GoL nie lubi,i że będzie musiał usunąć,to teraz wciska kit.
[45] Nie da się na golu samemu zamknąć tematu. Zresztą na którym forum ci się da???
OTWIERAM
[50] Już XONE stoi ci w salonie? Czy jeszcze?
[55] Jeszcze nie dzieciaczku,poza tym dla twojej wiadomości da się zamknąć wątek,chyba że się jest ślepym.
[45] Nie da się na golu samemu zamknąć tematu. Zresztą na którym forum ci się da???
Oh really ? -->
Albo zrób nowe konto Oj tak by poznali mnie po charakterze pisma to 1, dwa to nie chcę od nowa bić sobie rankingu (mam 15 + generał), 3 mam wykupiony abonament Premium VIP.
Usuwaj konto bo było 9:2.
Oj tak by poznali mnie po charakterze pisma to 1
Ale każdy ma taką samą czcionkę.
3 mam wykupiony abonament Premium VIP.
Teraz to zmyśliłeś, czy po prostu nie pomyślałeś o tym jak zakładałeś wątek?
No faktycznie się da Pozdro:)
[ZAMYKAM]
[OTWIERAM]
Lubię tego użytkownika, jesteś mile widziany. ;) Jestem zdecydowanie na NIE ! Nie słuchaj żadnych malkontentów tylko zostaw swoje konto w spokoju ;) masz już 15+ by poszły na marne.
Kurde to działa!!! A niech będzie otwarte do 20:00.
Kurde to działa!!
Informatyk.
Takich cud jak zamykanie i otwieranie tematów jeszcze nie widział.
@Bezi Bo tak jest. Ty myślisz, że informatyk jest wszechwiedzący? Nie jest.
Tak, wystarczająco dużo jest debili na tym forum. Myślę że dobrym pomysłem byłoby też zorganizowanie takiego głosowania dla Lookasha :)
Przecież nie musisz nikogo krytykować żeby ktoś nie chciał cie na tym forum. Wystarczy że spamujesz i piszesz głupoty.
PS twoje posty są tak dziecinne że już nie próbuj więcej wciskać kitu że jesteś dorosły.
ludzie toć on wie ze można zamknąć wątek,tylko was trolluje(zresztą nie tylko w tym wątku, bo nie wierze że ktoś jest aż tak głupi).
Na prawdę się powieś! Najpierw piszesz, że robisz sondę by sprawdzić czy ludzie Cię lubią i gdy się okazuje że każdy ma Cie gdzieś to chcesz zamykać wątek i robisz jakieś sceny!
Wypierdzielaj i nie pyskuj!
TAK
Usunę je bo nie chcę tu się nikomu naprzykrzać oraz jeśli ktoś jak widzi mój nick to się pieni (nie chcę nikogo denerwować). Nie lubicie mnie to głosujcie: Czekam na zdania (usunąć czy nie). Potrzebuję 100 postów abym mógł to rozstrzygnąć. Jeżeli będzie ponad 50 osób za tak, to usuwam konto a jeżeli ponad 50 za nie, to zostawiam konto (to będzie oznaczać, że jednak mam więcej zwolenników i jednak jestem na tym forum mile widziany). Jeśli będzie remis to będzie dogrywka ale już na 50 postów.
Więc zaczynajcie:
TAK - znaczy usuń
NIE - znaczy nie usuwaj
Z całym szacunkiem, ale powinieneś się udać do psychologa, bo masz ewidentnie jakiś problem ze sobą.
Zapewne masz problemy w prawdziwym życiu i próbujesz się odnaleźć w społeczności internetowej, jednak jak widać, efekty tych działań są mizerne.
Jeśli usuniesz konto i nigdy nie założysz tutaj kolejnego - jestem na TAK.
W sumie będzie to można zaliczyć na "+" - czas może przeznaczysz na realne problemy w realnym świecie, a forum zaoszczędzi parę bajtów.
Cóż za żałosny wątek
+1.
Niektórzy chyba zbyt serio traktują "życie w internecie".
NIE
Stary ty się w ogóle takimi pierdołami nie przejmuj. Nie znam problemu ale jeśli to ktoś ma z tobą problem miej go w dupie myślisz, że mnie hejty nigdy nie atakowały? Wał z nimi. Rób swoje bądź miły i się nie przejmuj.
TAK
Usuń.
Zanim usuniesz konto to zagłosuj :D
http://4glte.play.pl/zgloszenie/639
można odświeżyć stronę i oddać kolejne głosy ;D
TAK
powód: istnieje prawdopodobieństwo że za jakieś 6 lat gdy będziesz miał prawa wyborcze oddasz głos na Janusza
Autor wątku nie ma jaj żeby usunąć konto.
Chicken!
Za samo stworzenie takiego wątku i zadanie tak głupiego pytania twierdzę, iż nie jest to miejsce dla Ciebie.
@JORDAN BOSS@ [64] -> Masz racje szkoda takiego konta z 15 stopniem..
Tak, wyjazd z tego forum.
Chociaż wiadomo że nie usuniesz konta.
wes idz sie leczyc gościu, jestes tak samo glupi, jak ci ktorzy tutaj głosują.
[ZAMYKAM]