Via Tenor
TOP 10 Najbardziej przez Was oczekiwanych gier dla pojedynczego gracza, które zostały zapowiedziane.
1. Witcher 4
2. The Elder Scrolls 6
3. Grand Theft Auto VI
4. Star Wars Eclipse
5. Fable
6. Mass Effect 5
7. The Blood of Dawnwalker
8. Intergalactic: The Heretic Prophet
9. Judas
10. Marvel's Wolverine
1. Wiedźmin 4
2. Exodus
3. The Blood of Dawnwalker
4. Wiedźmin Remake
5. Gothic Remake
6. Max Payne Remake
7. LEGO Batman: Legacy of the Dark Knight
8. Fable
9. Grand Theft Auto VI
10. Resident Evil Requiem
Zapowiada się świetnie, przynajmniej z tych materiałów które widziałem na YouTube - pracują przy tej grze weterani ze starego BioWare od Mass Effect - może z tego wyjść coś dobrego, a nawet bardzo dobrego. Martwi mnie trochę jedynie, że na karcie steam nie mają w planach naszych napisów, ale może to się zmieni do czasu premiery.
Założyłem jakiś czas temu temat na steam, jak będziesz miał chęć to możesz się wpisać - może to i nic nie da, ale im więcej osób się wpisuje tym lepiej, coś tam zawsze twórcy zobaczą, że zależy nam na naszej wersji językowej.
https://steamcommunity.com/app/3230960/discussions/0/601918324743432815/?tscn=1761073370
1. Fallen Aces
2. Crimson Desert
3. Project TAL
4. 007 First Light
5. The Elder Scrolls VI
6. Max Payne I+II Remake
7. The Expanse: Osiris Reborn
8. Fatekeeper
9. Forza Horizon 6
10. Aeterna Lucis
Chyba tylko na Elder Scrolls 6 i Fable (pod warunkiem, że wyjdzie na plejaka) jakoś bardziej czekam.
1. Fable
2. Wiedźmin 4
3. Octopath Traveler 0
4. Gears of War: E-Day
5. Forza Horizon 6
6. Reanimal
7. Planet of Lana 2
8. Halo: Campain Evolved
9. Masz Effect 5
10. Gothic Remake
Via Tenor
Warhammer 40,000: Dawn of War 4
Exodus
The Expanse: Osiris Reborn
Mass Effect 5
Heroes of Might and Magic: Olden Era
Fable
Wiedźmin 4
Pathfinder: Abomination Vaults
Sacred 2 Remaster
Operation: Black Mesa
Grim Dawn: Fangs of Asterkarn (DLC)
Crystalfall (free to play)
Mocno czekałem jeszcze na Thorgala ale po informacjach co się dzieje w Mighty Koi dałem sobie spokój.
Wszystko co robię w życiu teraz to tylko wypełniacz czasu do premiery GTA vi.
Jak będzie nowy kalendarz to od razu sobie wolne wpisze na 26 i 27 maj :) syn bierze wolne w szkole i razem pojedziemy po gierkę.
GTA VI
Max Payne Remake
Intergalactica
Judas
Resident Evil 9
Gears of War E-day
Wiedźmin 4
Mass effect 5
Fable
OD
Ale ostatnio jakoś totalnie nie mam ochoty na gry, więc jedyne co bym wziął na premierę to max Payne Remake, ewentualnie gta i Intergalactice
1. Mass effect
2. Star wars Jedi 3
3. Wiedźmin 4
4. Horizon 3
5. TES 6
I starczy. Nie jest to zbytnio ambitna lista ale co zrobić. Lubię dłuższe gry
Alkahest
Queen's Domain
Styx: Blades of Greed
Sword Hero
Underkeep
Serpens: Eternal Thievery
Roost
Dimhaven
Neverlooted Dungeon
Dunwich Horror
Z zapowiedzi w sieci wylania sie obraz gier co najwyzej slabych, takich na max 3/10.
Styx: Blades of Greed to tez 3/10 ? Serio rozumiem ,ze masz kose z Drenz. No, ale wpisywanie pod kazdym jego postem to troszke zalosne. Nie kazdy musi grac w gry AAA. Ja Drenz szanuje bo ma swoj gust i lubi gry nie z glownego nurtu. Jak sprawiaja mu przyjemnosc to co Ci to przeszkadza. Znowu bedziesz pisal o grach za 5 zl ?
Mav właśnie szkoda, że nie ma ich w encyklopedii, chociaż z drugiej strony oczywiste jest, że zgromadzenie wszystkich wychodzących, nawet tych ciekawszych, indyków byłoby wręcz niemożliwe. Śledzę co jakiś czas posty Drenza dzięki czemu dowiedziałem się o całkiem sporej liczbie interesujących, nieznanych tytułów.
Kwisatz chyba za dużo zażyłeś przyprawy z tym 3/10. Taki Alkahest chociażby zapowiada się wyśmienicie, podobieństwo do Dark Messiah przysporzy mu zapewne dodatkowo sympatyków. Seria Styx to klasa sama w sobie skradanek i wystarczająca rekomendacja dla kolejnej odsłony, mocno wątpię, żeby obniżyli jakość produkcji.
1. ExeKiller
2. The Blood of Dawnwalker
3. Alkahest
4. Wiedźmin Remake
5. Clockwork Revolution
6. Max Payne Remake
7. Fallout: Bakersfield
8. Valor Mortis
9. Mortal Shell II
10. Gothic Remake
Jak mogłem zapomnieć umieścić na swojej liście Fallout: Bakersfield na którym z pewnością bardziej mi zależy niż na Sacred 2 Remaster. O Clockwork Revolution nawet nie wiedziałem a zapowiada się faktycznie super. Valor Mortis settingiem wojen napoleońskich bardzo pociąga, aż szkoda, że nie jestem odbiorcą soulslike.
Nie myślałem o tym, ale tak na pierwszą myśl w głowie mi stukają tylko
Wiesiu 4
Nowy Marian 3D na Switch 2 (wiem, jeszcze nie zapowiedzieli)
President Debil 9
Metroid 4 (już niebawem)