Tomasz Adamek vs Nagy Aguilera, dziejszej nocy o 4.00
Dzisiejszej nocy o godzinie 4.00 na łamach otwartego Polsatu i Polsatu Sport będzie można oglądnąć powrót mistrza WBC wagi półciężkiej oraz IBF, IBO i The Ring wagi junior ciężkiej - naszego Tomasza Adamka po wrześniowej porażce z Witalijem Kliczko. Tomek obiecuje, że wyciągnął wnioski z tej walki i zamierza jeszcze raz pokusić się o walkę o pas wagi ciężkiej i taką walkę wygrać. Wcześniej jednak musi pokonać paru przeciwników.
Pierwszym będzie Nagy Aguilera - 26-letni pięściarz, który mimo niezbyt imponującemu rekordowi ( http://boxrec.com/list_bouts.php?human_id=419933&cat=boxer ) jest przeciwnikiem bardzo wymagającym i przegrywał jedynie z mistrzami świata (Peter, Tarver), zawodnikami z czołówki (Arreola, Harris), a nawet pokonał byłego mistrza świata - Olega Maskaeva. Niektórzy mówią, że to nawet za silny przeciwnik na powrót. Walka będzie ciekawa.
Warto również wspomnieć, że o 21.00 na łamach Polsatu Sport będzie można zobaczyć walkę Mariusza Wacha vs Tye Fields o pas WBC International, Wach pewnie za 2-3 walki będzie bił się z Kliczko, więc warto oglądnąć. Na tej samej gali zobaczymy też Artura Szpilkę w starciu z Terrance Marbrą - pięściarzem, który będzie chciał wygrać i iść na wojnę z Arturem.
To noc polskich ciężkich, wszystkie streamy tu - http://ringboks.pl/
Szykujcie się - http://www.youtube.com/watch?v=MBqUK8Xq7bQ :)
Szpilka jak bedzie chcial przykozaczyc i wda sie w bezmyslne mlocki jak ostatnio to wygranej mu nie wroze. Ale mam nadzieje ze wnioski z poprzedniej walki wyciagnal. Zapewne Wach i Szpilka beda walczyc pozniej bo to w koncu Stany (wczesniej niz o 23 mysle nie ma co sie ich spodziewac)
o co chodzi z tym adamkiem, znowu obije mordy 10 kelnerom, by w 11 walce dostac becki od kogos powaznego?
jaki to ma sens?

W wywiadach Szpila mówił, że zobaczymy go takiego jakiego chcemy zobaczyć - zero zrywów, zero spiny.
Nie może walczyć tak jak w ostatniej walce, bo ma dobrego przeciwnika. Marbra naprawdę chce to wygrać - na ważeniu wyglądał świetnie - był pewny siebie, zero tłuszczu na ciele - http://www.youtube.com/watch?v=ohWkWt801c0&feature=player_embedded
Ale ten wyraz twarzy Szpilki i bijaca z niej inteligencja wywoluja jedna rzecz
<----
Dla mnie ten Adamek jako sportowiec jest skończony bo walce z Kliczką. Tak się dać obić...
Będzie gdzieś transmisja oprócz Polsat Sport? Albo online? Mam Canal+ Sport, Eurosport, nSport... ;/ Chodzi o galę z 21.
w Atlantic City mamy 17.00 a gala trwa w najlepsze, prestizowa musi byc, nie ma co
stanson - za to przeciwnik Wacha to już inna liga, ciesz się, może być fajna walka :)
Walka dwóch olbrzymów - Wach i Fields. Spodziewam się ciężkiego nokautu ze strony Mariusza.
Szpilka miał być niższy niż czarnuszek - był wyższy
Wach miał być niższy niż Fields - jest sporo wyższy
jakość przekazu jest jak z lat 80' - tragedia
edit: [18] poprawione ;)
Właśnie miałem pytać, czy też macie te pasy po bokach i taką jakość. Czuję się jakbym oglądał walki Gołoty sprzed lat. Hala też szału nie robi.
19 ---> mowisz o tych czarnych pasach????
kurde dopiero teraz zauwazylem, mi to roznicy nie robi, a jakos jak chcesz miec lepsza to pewnie musisz zaplacic
weź nie spinaj :D
edita dodałem, bo się nie mogłem poprawki u Ciebie doczekać, sorry no
nie, a co, czemu pytasz?
nie, nawet sprawdzasz tajming, jednak coś Ci pika ;)
Łaszczyk to miał bójkę z Farmerem, a nie pojedynek
weź nie spinaj :D
temu pytam
piszesz, ze doczekac sie nie mogles i uswiadamam ci, ze bzdury gadasz, tyle
ja gadam bzudry, ale twoje oburzenie, bo Ci niesłusznie zarzuciłem spinkę też dobre
Fields na deskach
Szpilka - zawalczył tak jak to miał zrobić, zimna głowa, ma jebnięcie w rękach i powalił murzyna. Nie trzeba było szaleć, żeby wygrać walkę szybko i efektownie.
Łaszczyk - słaba walka, chaotyczna, chyba zjadła go trema. Na punkty jednak wygrał wyraźnie, gratulacje.
Wach - Fieldsowi pozwalał zawalczyć, żeby ten się zmęczył, a przy okazji ćwiczył obronę do Kliczków. Ma mocny cios, czekam na walkę o mistrzostwo.
Został już tylko Góral :)
Dobranoc! Widzimy się o 4 nad ranem :)
raczej będzie o 5:00 po przestawieniu czasu, dopiero za chwilę będzie walka Garcia - Morales która miała być o 3:00
w takim razie chrzanię i idę spać bo o 10:00 formula 1
pierdzielisz bez ładu i składu, nie wnosisz nic do rozmowy, wyśmiewasz Adamka, typowa polaczkowatość
xDDDDDDDDDDDD - też tak umiem
Witam!
Liczę na świetną walkę!
Na początku chcę podziękować Polsatowi, że nie był tak łaskawy aby pokazać wejście zawodników do ringu. Po prostu ręce opadają.
Co do walki - Adamek wygrał wszystkie rundy, obił Aguilere (650 ciosów wyprowadzonych, ponad 300 dosięgło Nagyego) spokojnie poboksował - jestem zadowolony, Witalij go nie rozbił.
Miło było znowu usłyszeć: "From Gilowicaaaa Poleeeeeend" :)