Czemu na tym forum jest tylko kilku poważnych ludzi? Reszta klepie się po plecach wzajemnie prowadząc kretyńskie dowcipy, które nikogo nie śmieszą. Brak wam akceptacji? Piękne niebo, dziś była ładna pogoda - czas wyjść i znaleźć sobie dziewczynę. Jakbyście spuścili trochę z ciśnienia jądrowego, to byłoby wam znacznie łatwiej. Tylko do tego trzeba wreszcie usunąć pryszcze, dlatego najpierw zalecam wizytę u dermatologa, potem może w sklepie z ubraniami, bo na sprane koszulki z lumpeksu i buty made by CCC raczej respektu nie wzbudzicie. Jak Cię widzą, tak Cię piszą.
Mnie śmieszą, przeprowadzałeś ankietę na 2 osobach?
czas wyjść i znaleźć sobie dziewczynę gdzie znajdę najtańszą?
Dla mnie te żarty są tak śmieszne, że opowiadam je przy wspólnych, rodzinnych obiadach, natomiast twoja wypowiedź jest tak absurdalna, że chyba nigdy nie czytałem większych głupot.
skad wiedziales
OFFICIAL: Mario Balotelli joins Milan. #BenvenutoBalotelli #BalotelliRossonero #MarioMilanista
Przypomnij sobie za 2 tygodnie kiedy będziesz odrabiał zadanie domowe z matematyki jak fajnie mogłeś spędzić ferie, a Ty zmarnowałeś ich połowę na robienie kretyńskich prowokacji na które ponadto nikt nie daje się nabrać.
Widać cierpisz na nadmiar żółci. NA onecie będziesz się bawił wybornie w sekcji komentarzy, nam nie zawracaj głowy swoimi problemami małej wagi.
Z chęcią bym sobie znalazł jakąś fajną dziewczynę ale żona nie pozwala :<
@ArmaXX
Nie rozumiem. Każdy pisze to co mu się podoba o ile jest zgodne z regulaminem, proste.
Zjadłbym kurczaka.
Piękna pogoda, dziewczyny byś sobie poszukał, a nie przepierdywał dzień przed ekranem. : P
Autor jest gruby i na dodatek nosi okulary. Całe szczęście jest humanistą, więc ma dobrą bajerkę i każda panda jest jego!