mam poroblem jak na rysunku, przed postawieniem systemu czyli przedwczoraj tego nie bylo, a teraz taki komunikat. szukalem na internecie juz rozwiazania ale nie znalazlem. Ktos mial cos podobnego?
Jak zainstalujesz Acrobat Readera to też nie działa? To chyba płyta z CDA?
5 --> dziala po zainstalowaniu tego co piszesz, napisalem, ze nieaktualne ;]
plyta jest z Extra Klasyka ZLOTA EDYCJA
fisherfighter --> Zapewne Acrobat zrzuca akurat tę bibliotekę, której potrzebuje Titan Quest. Niezbadane są wyroki pecetów.
Sam jakiś czas temu zrobiłem oczy jak pięć złotych, gdy rozwiązaniem problemu z routerem kolegi (nie chciał po wi-fi puścić więcej niż 2mbps, choć po kablu podawał 6mbps) okazał się upgrade do najnowszego firmware'u, potem downgrade do wersji kilka cyferek niższej i ponowny upgrade do najnowszej wersji.
nie no nie moge wlaczam gre i na poczatku sie zacina i powtarzalny dzwiek jest :(
Zainstaluj wszystkie potrzebne sterowniki do chipsetu, dzwiekowki, grafiki, DirectX'a, itd.
kur.a nie moge juz, postawilem system od nowa, wszystkie sterowniki poszlo po czym w polowie filmiku wyszlo do windowsa, proboje grac w dodatek
zeby nie bylo za malo problemow to mam teraz taki komunikat
ps
wczesniej by komunikat o braku pliku msvcp71.dll a po zainstalowaniu powyższy
W jaki sposoba zainstalowales msvcp71.dll? Pobrales sam plik i wrzuciles do windows/system32?
[10] + http://www.download.net.pl/18974/Microsoft-Visual-C-Redistributable-Package-32-bit/
[15] byla to paczka instalacyjne ze strony
http://www.dll-files.com/fixer_download_go1.php?dll=msvcp71
zainstalowalem visual ale dalej to samo
Msvcp71.dll moze wystepowac w kilku roznych wersjach. Jak sciagniesz, to przegraj go to windows/system32 lub do folderu gry gdzie znajduje sie exek uruchamiajacy gre(najlepiej zeby nie bylo w obu folderach). Jesli wywali blad to szukaj tej samej dll`ki ale z innego zrodla na www.
jeste problem znowu, na innym sprzecie. konf jak widac na obrazku------>
na filmiku zacina a pozniej czarny ekran, co mozna uczynic|?