Witam, mam pewien problem z instalacją TQ. Mianowicie muszę wpisać klucz seryjny, który wygląda tak: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX, jednak mój CD-Key to XXXX-XXXX-XXXX-XXXX. Uniemożliwia mi to dalszą instalację owej gry, ponieważ przycisk Dalej jest ciągle szary. Byłbym wdzięczny za każdą pomoc.
Idę o stówę, że gra "biedronkowa" - już pełno narzekań na internetach na cdp.pl i ludzie szturmują pomoc techniczną bo im kod nie pasuje. Tez napisz pewnie będą rozsyłać nowe kody.
Własnie sprawdzilem swoje pudelko z gra i poprawny klucz to XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
jesli masz inaczej pisz do pomocy technicznej,albo zadzwon najlepiej,gdzies na pudelku powinien byc numer.
Chyba pozostaje mi tylko czekać.
"UWAGA! W najnowszym wydaniu gry Titan Quest Gold dostępny w sieci sklepów Biedronka występuje problem z kluczami do gry podstawowej. Obecnie pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu."
Czy jest już wiadomo kiedy kody będą działać lub co trzeba zrobić aby zainstalować grę?
Na stronie cdp jest info a w nim link do strony w której po wpisaniu klucza (4linijki) otrzymamy prawidłowy(5linijkowy) klucz. Mam nadzieje że pomogłem :) Pozdro
Gdzie to info? Nie da sie kliknąć w link...
No ok, instaluje się.. dzięki. Ale nie rozumiem problemu, kupuję oryginał w pudełku, mam klucze i ni hu hu, trzeba kombinować...
A co jak się odpalić nie chce? Woła o oryginał a nie kopię zapasową a w napędzie oryginał :D
na płycie masz folder patch czy coś takiego i tam będzie patch standalone 1.3cośtam i to instalujesz i działa :) PS. 18 lvl \o/
Tak tylko gdy chcę zainstalować tego patch to normalnie klikam dale dalej poczym pokazuje błąd podczas próby aktualizacji prosze o pomoc bardzo mi zależy ;(
Sam dałem rade jak ktoś potrzebuje pomocy niech napisze tu
Można prosić linka do tej wymiany klucza, gdyż nie mogę tego znaleźć.
Strona z generatorem już nie działa. Spróbuj napisać do supportu cdp.pl. Też mialem wersję z biedronki, wystarczyło wysłać ticketa do nich ze zdjęciem pudełka i kluczy. Może Ci się poszczesci i dadzą Ci wersję Anniversary na Steama (mi się udało ale to było przy premierze tej wersji).