The Wheelman VS GTA 4
Hej tak ja w temacie która gra jest fajniejsza waszym zdaniem i ma mniejsze wymagania?
Porownywac Wheelmana z GTA4 to tak jak porownac Metina do WoW'a.
GTA 4 !!! GTA 4 !!! Gta 4 !!!
A jeszcze lepsze jest razem z Episodes From Liberty City
GTA jest lepsze.
Ubisoft robi dobre gierki ale strzelanki mu w ogóle nie wychodzą.
Kup najlepiej GTA IV Complete Edition
GTA 4 + Episodes from Liberty City
Dużo więcej będziesz miał frajdy z gry. Do tego jeszcze multi cud miód, nic tylko brać!
Pod względem graficznym według mnie Wheelman, ale pod względem grywalności to GTA IV
Bierz GTA IV ! Wheelman to szajs , jedynym plusem jest Barcelona ale GTA IV ma więcej plusów.
Bierz GTA 4 dużo lepsze niż Wheelman
GTA IV lepsze. Ja dałbym GTA IV 10/10 a Wheelman 9/10. W Wheelman takiego klimatu nie czułem a u kolegi w GTA IV to coś pięknego.
Oczywiscie GTA IV. Bez żadnych wątpliwości. W GTA IV gram od paru tygodni. Jednak w miniony weekend zacząłem grać w MAfię II na full detalach. I powiem szczerze: historia dużo lepsza, po prostu wciąga jak dobry film, grafika fantastyczna, wszystko pięknie dopracowane nawet najmniejsze szczegóły, każdy człowiek robi coś konkretnego. Fakt GTA IV jest bardziej rozbudowane no i ten klimat. Jednak w porównaniu z "drugą" Mafią to chyba jedyne plusy. Teraz cały czas mam ochotę grać w Mafię, a jak myślę o strasznie niedopracowanym GTA IV to aż mnie odrzuca. Przykład postacie: te W GTA są okropne , zero dopracowanych szczegółów.
Nie oznacza to jednak , żę GTA IV mi się nie podoba. POdoba mi się i to bardzo. Tylko po zagraniu w produkcję 2K mam chwilową niechęć do największej sanboxowej gry. MAm nadzieję, że mi minie. I, żę do kolejnego GTA bardziej się przyłożą.
A tak na marginesie to Mafia II wciągnęła mnie (nie)najbardziej ale jest na drugim miejscu. Tuż za Mass Effect 2.