The Last of Us part 3 - 1st gameplay
https://youtu.be/aStDD6uJj04?si=72z8n7WZEVhM1Hd0
Przypominam, że to żaden fejk, ponieważ ten serwis zawsze wstawia gameplaye jako pierwszy. Np oni wstawili Gameplay do tomb raidera lost of Atlantis jeszcze zanim była zapowiedź. Każdy w komentarzach pisał, że to fake albo AI, a szybko okazało się, że te gameplaye są prawdziwe
Przypominam, że to żaden fejk, ponieważ ten serwis zawsze....
Fajny dowód że jeszcze nawet początkujące AI nie istnieje skoro nadal YT zalewa takie szambo
To, że Gol o tym nie napisał, nie znaczy, że nikt nie napisał. Ten portal nie tworzy fejków. Co więcej ten Gameplay do tomb raidera dali prawie miesiąc przed oficjalną zapowiedzią gry i dali identyczny Gameplay, To chyba mówi samo za siebie. Sugeruję również sprawdzić, co to za portal, zanim zacznie się wyciągać głupie wnioski
To jest fejk i skończ się hydruś kolejny raz ośmieszać. Mało Ci jeszcze ośmieszania się? kolejnym memem po Alexie zostałeś, nie wiem czy nie większym.
Z Toomb Raiderem też tak mówili wszyscy. 99% komentarzy było takich samych. A co do tego mema, pomijając fakt, że w ciągu ostatniego pół roku dałem tu może 5 odpowiedzi, z czego na żadną nie trafiłeś, śmiem twierdzić, że chcesz być na siłę fajny przed randomami z Gola, ale to tak nie działa, a już na pewno nigdy nie zadziała na mnie :)
Ja wiem, że Ty inteligencją nie grzeszysz, ale chyba zdajesz sobie sprawę, że to nie jest Twoje pierwsze konto tutaj, czy nie zdajesz sobie sprawy? zdążyłeś sobie wyrobić pozycję mema przez lata i tego nie zmienisz.
Fajny nie chcę być, bo nie muszę. Jedynie napisałem prawdę.
Te twarze to mi trącą AI na kilometr. Widać po prostu choćby 0:15. Chociaż i tak wygląda ciekawie. Ale nadal. Poza tym wydaje mi się, że najpierw się daje teasery czy po prostu zwykłe trailery, a dopiero potem fragmenty rozgrywki z gry. O ile chodzenie przez 5 sekund w każdym miejscu pokazanym na filmiku można nazwać gameplay'em lol. Poza tym ta pseudo pustynia to by do gry imo nie pasowała. No i oczywiście, gdyby to było prawdziwe to by było pewnie wstawione na kanale Sony na YT jak wszystkie zwiastuny.
Te twarze to mi trącą AI na kilometr
O patrz, te sam komentarz pojawił się przed filmami z TR w co drugim poście :)
Widać po prostu choćby 0:15
a taki pojawiał się tam (cały czas mówię o TR) nawet w odpowiedziach do odpowiedzi :E
oza tym wydaje mi się, że najpierw się daje teasery czy po prostu zwykłe trailery, a dopiero potem fragmenty rozgrywki z gry
Od kiedy to jest regułą ? Co więcej, takie zagrywki to stosowali producenci pięciu gier na krzyż i to takich z najwyższej półki jak GTA czy Cyberpunk, ale żadna gra od Sony chyba tak nigdy nie miała. Jestem tego pewny na jakieś 95%. Te 5% to mega margines błędu, jak byś po dwóch godzinach szukania podał mi z trudem ten jeden tytuł :)
O ile chodzenie przez 5 sekund w każdym miejscu pokazanym na filmiku można nazwać gameplay'em lol
No TR ma dokładnie taki sam trailer
No i oczywiście, gdyby to było prawdziwe to by było pewnie wstawione na kanale Sony na YT jak wszystkie zwiastuny.
Pomimo, iż to nie jest gra o budżecie zbliżonym do GTA/CP, to jest to jednak gra tripple A, a Sony na taki ruch nigdy by się nie zgodziło. Dla nich lepiej, jeśli 90% ludzi będzie uważało to za fake/AI z innego źródła, bo da im to tylko wyższy marketing. Poza tym po raz trzeci powiem ten najważniejszy ze wszystkich argumentów - sprawdźcie, co to za kanał, bo póki co każdy pisze fake, a nikt nawet nie miał mikro odwagi na to, by to zrobić. Daam Ci tylko jedną podpowiedź - to zbyt poważby portal, by siać takie akcje. No i pomownie - dlaczego z Tomb Raiderem oficjalny gameplay od SE okazał się dokładnie tym samym, co na GAMEZ IN 2030, a ten "KWADRACIAKI" wstawiły dwa tygodnie później ? No cholera. Szkoda, że ani jedna osoba nie odpowiedziałą na tak oczywisty argument. Proszę choć jedną osobę, która będzie miała odwagę na to odpowiedzieć, czekam i tyle Ci powiem na ten temat ;)

Przypominam, że to żaden fejk, ponieważ ten serwis zawsze wstawia gameplaye jako pierwszy.
Patrz Hydruś, w tym roku RDR3 wychodzi też:
https://youtu.be/zs-aMCnBgTI?si=MbbU_sAKfFGtksZK
To żaden fejk, po prostu Rockstar pierdolnie dwie gry o budżecie 1-2 miliarda dolarów każda w tym samym roku, z czego RDR3 to będzie shadowdrop. Oczywiście ekskluzywnie na pecety.
Ta i dlatego trailer jest z PS5. Po co te złośliwości ? Poczekamy, a gdy tak się stanie, wrócisz do tego wątku i powiesz - miałeś rację. Masz w sobie tyle odwagi ? :) A przy okazji - te gry wyjdą na pewno i nawet, jeśli w obu wypadkach trailery będą dopiero....za rok, to wcale się nie zdziwię, jeśli będą to dokładnie te trailery. Stąd choćby nazwa - GAMEZ IN 2030 :)
Czekam na wątek kiedy to nasz forumowy miłośnik Januszowego dublarzu weźmie ślub z stworzoną dla siebie żoną lub mężem przez AI.
Na koniec powie nam jakie to wspaniałe doświadczenie, takie samo jak prawdziwe a nawet lepsze bo jeszcze dopisze owej postaci linie dialogowe.
Nie ma czegośą takiego. Słaby trolling :)
Zobaczyłem. I jest sporo filmików dosłownie z tytułem "fan-made concept". Ale dobra w tym akurat nie ma. Ale idźmy w takim razie do opisu kanału "Concept trailers + insane gameplay ideas. A poza tym dziwnym trafem większość filmików to postacie, które sobie po prostu chodzą więc większość tych zwiastunów to wygląda dosłownie jak kopiuj-wklej tylko inny setting.