The Elder Scrolls V Skyrim LE - pliki danych
Mam problem z wejście do opcji "pliki danych" w launcherze , a dokładnie nie jest ta opcja w ogóle aktywna ;/ może ktoś pomóc bo tak na to wychodzi że nie mogę włączyć dodatków
a po co ci ID? jak na podstawie tego możesz mi pomóc?
Spróbuj pobrać coś ze steamowego Workshopu i wtedy powinno się dać wejść w "pliki danych".
ok , reinstalacja pomogła ... temat do zamknięcia
oskar6454@, hahahhah
jaki żałosny malutki człowieczek walczący dla systemu ;D
Psychosocial@
Do modów, dodatków itd polecam nexusa ;) wszystko można ustawić z jego poziomu, dużo łatwiej się zarządza dodatkami.
już sobie poradziłem , dzięki za pomoc ... ale jeżeli ktoś mi znajdzie moda na zagęszczenie drzew (takiego gdzie wystarczy podmienić pliki) podam oryginalnego cd-keya do call of duty modern warfare 3
hmmm.... zaraz sprawdzę
http://skyrim .nexusmods.com/mods/141//? polecam również moda Skyrim Flora Overhaul
używasz w ogóle jakiś modów ??
woda HD , wielkie drzewa , flore też mam ... ale coś dziwnie mi doczytuje od czasu do czasu gra i coś nie bardzo działa mi uGridsToLoad mam ustawione na 7 a i tak z daleko doczytują mi się drzewa czy trawa ;/
czym się różni Skyrim Flora Overhaul Basic v181b od Skyrim Flora Overhaul v179e ??
w ogóle warto włączyć te HD Tekstury które oferuje gra? czy lepiej wgrać mody?
a w plikach ini. coś majstrowałeś? które z tych flor zainstalować? a może summer edition?