Telefon za około 700zł
Witajcie drodzy forumowicze. Jaki polecicie telefon za około +/- 700zł? Wiadomo, żeby miał android i chodził szybko, sprawnie. Był wygodny. Z góry dziękuje za odpowiedz

i chodził szybko, sprawnie. Był wygodny.
To po co Ci do tego Android i to z wersją już na starcie przestarzałą, bez szans na aktualizację. Szybki, sprawny i wygodny to tylko BlackBerry Z10.
https://www.gry-online.pl/forum/smartphone-do-700-zl-uzywany/zbcb1a31
Generalnie w tej cenie jeśli bierzemy pod uwagę nowy telefon, to wybór jest tylko jeden - Motorola G. Andek 4.4.2 + zaczęli rozsyłać już 4.4.4 + potwierdzony upgrade do Androida L.
Jeśli chodzi o używki to pole do popisu jest większe, ale i z aktualizacjami gorzej no i kwestia gwarancji, a w zasadzie jej braku.
chodził szybko, sprawnie. i Galaxy SIII to się przeczy. Jako posiadacz tego telefonu szczerze odradzam. Na brandowym 4.3 zamula jak jasna cholera.
**ja** -> ale o rozrywke tez mi chodzi. A BlackBerry OS nie jest chyba zbytnio rozrywkowy. Jeszcze jakieś propozycje oprócz Motoroli? Bo z tego co patrze ta Motorola ma tylko 8gb pamięci wbudowanej i nie obsługuje karty pamięci... Trochę mało szczególnie, że w porównaniu właśnie z szajsungiem ten ma aż 32GB no i jeszcze obsługuje karty pamięci, do tego ma procesor 1,4 GHz, a Motorola 1,3GHz. W czym tkwi w takim razie jej wydajnośc??
Używany właśnie średnio, no chyba, ze jeszcze powiedzmy z rok na gwarancji ;)
W czym tkwi w takim razie jej wydajnośc??
W braku zamulaczy. SIII nie kosztuje 700 PLN.
Xiaomi Redmi Note- POLECAM (cena 600-650zl jak zamawiasz z Chin)
EDIT: Oczywiście, jeżeli może być tabfon :D
Jak chcesz zobaczyć, to łap linka [ http://telchina.pl/xiaomi-redmi-note-recenzja-t9017.html ]
Dalej nic nie wybrałem. Macie jeszcze jakieś propozycje szanowni forumowicze??
Mogą być propozycje droższe (tak do 850zł) - polowałem na SIII Lte ale nie mogłem upolować w mojej cenie tak jak ktoś napisał wyżej ceny tam sięgają nawet 900zł, a za 700zł są wersje koreańskie sprowadzane z Azji, a tym na allegro zupełnie nie ufam.