jest ich masa i nie moge wybrać. Potrzebuje najlepszego w tej cenie chodzi mi o wysokie parametry
Zainteresuj się Motorolą G - w ameryce robi furorę ze względu na świetny stosunek ceny do jakości.
W Polszy oczywiście próbują nas wydupczyć narzucając absurdalne ceny ale niewykluczone że ceny ostro spadną kiedy telefon przyjmie się na rynku.
No i znane i lubiane Samsung Galaxy SIII i Nexus 4 oscylują bardzo blisko 1100zł a to nadal telefony z najwyższej półki - może któryś z nich w najbliższym czasie spadnie do 1000zł.
Na pewno szukasz telefonu z Androidem? Za tą cenę dostaniesz lepsze urządzenia z lepszym systemem.
kjx - bardziej celowałbym w iOSa i iPhone 4s. :)
lepsze urządzenia z lepszym systemem.
wojna fanboyów za 5, 4, 3, 2, 1...
interesuje mnie tylko android i mysle nad lg 4x hd i s3 i sony xperia s
Tylko i wyłącznie NEXUS 4 ;)
[8] Też bym mu polecił Nexus'a, ale do 1000 zł chyba się go nie znajdzie. No chyba że za granicą.
edit: Jednak są w Polsce. Moja pomyłka.
edit2: Tak, obudowa jest w większej części ze szkła.
czy nexus ma obudowe ze szkla ? jesli tak to odpada
Zalezy czy gosc potrzebuje telefonu do zabawy (czyli bajery itp) czy do uzywania rzeczy potrzebnych.
Tez kiedys chcialem brac nexusa ale brak miejsca na karte pamieci i brak wymiennej baterii od razu go dyskwalifikował.
Jak masz dylemat miedzy dwoma modelami to mozes sprawdzic + i - na:
http://versus.com/
Ja osobiscie mam S3 i jestem zadowolony. Jak nie masz tysiaca gier i setek włączonych niepotrzebnych aplikacji to bedzie dzialal git. I sie nie wiesza ani nie zamula jak to wszyscy straszyli :)
dodam ze mam lg l7 i mi nie wystarcza. za slaby jest