telefon do 1200zł
Witam wszystkich.
Chciałbym kupić telefon jak w temacie. Telefonu będę używał głównie do słuchania muzyki, gadu gadu, facebook i internetu. Chciałbym żeby system był płynny bez żadnych zacięć itp. :) zastanawiałem się nad iphonem 4 i htc 8s/x. Żadnego androida chyba nie chce. Bawiłem się S3 i jakoś nie przypadł mi do gustu. Z góry dziękuję za pomoc :)
jak znajdziesz iphona za 1200 zł to daj znać.. też kupie. LOL
tego nie uwzględniłeś :P Też mam chrapkę na jakiegoś Iphona.. :)
iphone 4 używanego bez problemu. no może 1300 będzie w lepszym stanie ale na pewno da się znaleźć. Używane też wchodzą w gre :)
Nokia Lumia 800 lub 900. Windows mobile 7.5, bardzo dobry system, przyjemny interface, nie wiesza się, godny polecenia.
a jak w tych nokiach z muzyką? wiem że iphone ma jakość dźwięku bardzo dobrą, a muzyki słucham bardzo bardzo często :)
Sgs2 sam kupiłem za 1200zł i chodzi jak żyleta
edit. sorki nie doczytałem, ale android nie jest taki zły ten w sgs2 ładnie chodzi. A rzeczony telefon jest ładniejszy niż sgs3 w moim mniemaniu.
Jeżeli już koniecznie nie android to polecam Windows Phone. Bardzo płynny system, fajne menu powiadomień, i czytelnośc ponad wszystko. Wadą jest tylko mała liczba apliakcji. Myślę, że dobrym wyborem będzie Lumia 800
rozumiem że sgs2 fajnie chodzi itd ale jednak android chyba na pewno odpada. Androida miałem i teraz chce zobaczyć coś z innym oprogramowaniem.
iPhone'a 4 nie warto już kupować bo jest za stary, mimo że działa bardzo dobrze to najpewniej niedługo straci wsparcie producenta. IMHO model 4S to minimum dzisiaj jeśli chodzi o telefony Apple.
Windows Phone 8 to niezła opcja, ale telefony z nim są chyba jeszcze dość drogie, sprawdź sobie taką Lumię 820.
za 1300/1400 już można dorwać taką nokię 820, ale jest jeszcze htc 8s tańsza propozycja z win8. No właśnie stary trochę aczkolwiek chyba w tej cenie nie da rady 4s. Tylko jak patrzałem porównania to jakiejś super różnicy nie ma. Przeglądarka wczytuje strony 2/3s szybciej co nie jest jakoś mi do szczęścia potrzebne. :)
Jest, wierz mi, użytkowałem oba telefony i 4S działa znacznie płynniej, już nie wspominając że przy bardziej zaawansowanych aplikacjach 4 wyraźnie nie daje już rady - przycinki są nawet w Google Maps.
W zasadzie żadnej różnicy w szybkości działania (poza przeglądarką) nie ma między 4S a 5, ale to już inna sprawa.
w sumie masz rację. czyli lepiej coś z win8? :)