Team Fortess 2 za darmo
Dla zainteresowanych mówię że na Steamie od dzisiaj jest dostępny za darmo Team Fortess 2, właśnie pobieram :)
Wielka_Wieśniara on ten temat napisał przed pojawieniem się newsa, a zazwyczaj na steam są darmowe weekendy które trwają 2 dni więc jak się na niczym nie znasz to cicho tam wieśniaku.
:D Promocja więc czasówka
http://store.steampowered.com/app/440/
PS :P Ileż można czekać na nowy filmik Meet the.....nieważne średniak podobnie było z Spy,em, pewnie będzie to samo z Pyro....i znów szmat czasu czekania
7-> Zazwyczaj na 2 dni, ale teraz był w błędzie :P
8-> Na zawsze :D
9-> żadna czasówka, jest free i tyle
Play as much as you want, as long as you like!
Zupełnie za darmo, nie jest to weekendowa promocja jak ostatnio z CoD BO :)
Wy sie cieszycie a ludzie którzy kupili TF2 są załamani. Razem z kumplami z TF2 na czacie klniemy na valve że dał nam tylko jakąś szajską czapeczke. Dodali Premium a tym co kupili nie dali premium tylko darmowe konto. Praktycznie ch*ja dostaliśmy
Ci co zakupili jakiegoś bonusa dostają...? Ku*wa teraz pełno dzieciaków się na zbiera serwery pozapychane będą...
[12] -> A dokładniej? WKu*wiony i ja jestem...
[14] toć napisałem NIE jest to weekendowa promocja :)
Edit. wybaczone
kurwa mac! kupiłem tydzien temu dokladnie orange boxa za 50zł specjalnie do tej gry
Co jak co ale największym wieśniakiem to właśnie jesteś ty, pawloki.
No chyba sobie jaja Valve robi... Przecież teraz 10-letnia dzieciarnia zapcha serwery i się skończy przyjemna rozgrywka, która odprężała.
Na lepszy pomysł nie mogli wpaść...
Chyba zart a ja wywalilem 39 zl ;/;/;/;/ 5 dni temu K... mac
Serwery są już zapchane. Ale dlaczego odrazu wkurzacie się,że 11 latki będą grały ?! Jak nie mają mikrofonu albo nie prowokują tylko grają to co w tym złego ja nie rozumiem ?
Ja tam się w 90 % cieszę. Powiększy się nasza społeczność! Gorzej z dziećmi neo bo Team Fortress 2 to gra zespołowa i jeśli dzieci nie będą umiały grać i współpracować to będzie lipa ale zawsze są dobrzy gracze z którymi zjedziemy dzieciarnię i odeślemy ich do cs'a i COD'a YEAH ! :D
Ogólnie dobrze jest żeby tylko była teraz tego dobra reklama i gra być może przeżyje drugą młodość.