Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Take-Two pozywa Microsoft i Discord w zwiazku z przeciekami GTA VI. Artykul na Kotaku.

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
21.08.2026 15:58
maciell
1
odpowiedz
maciell
143
Senator

Take-Two pozywa Microsoft i Discord w zwiazku z przeciekami GTA VI. Artykul na Kotaku.

https://kotaku.com/take-two-subpoenas-microsoft-and-discord-records-related-to-spread-of-gta-6-leaks-2000726633

No i tyle w temacie jak to T2 i Rockstar sa spokojni w zwiazku z przeciekami.

post wyedytowany przez maciell 2026-08-21 15:59:41
21.08.2026 16:34
Kwisatz_Haderach
1.1
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
28
GIT GUD or die trying

maciell A czemu maja nie byc spokojni? Od tego maja dzial prawny i prawnikow oraz od tego jest prawo zeby robili to co robia. I zeby jakis wannabe onlajnowy robin hood nie myslal sobie, ze moze sobie robic co chce i sie bawic kosztem innych.
NIe takich kozakow juz usadzano poprostu dla zasady.

Osobiscie popieram, bo fajnie sie te leaki ogladalo i utwierdzily mnie w przekonaniu ze gra bedzie super, ale takich cwaniaczkow "walczacych o moje prawa" mi nie potrzeba.

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2026-08-21 16:53:46
21.08.2026 16:42
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
sabaru
39
Senator

Ja tam dalej myślę że to jest gra pod publikę. Im większy szum się zrobi tym lepiej dla gry, a nawet dla samego trailera. Przez takie akcje więcej osób obejrzy go na znanym portalu i być możliwe więcej wykupi do niego dostęp. Przypomnijcie sobie jakie cyrki się działy jak była premiera GTA SA. Zrobił się szum w tedy koło modu co odblokowywał dostęp że CJ mógł się zabawiać z panienkami. Później wyszło na jaw że to oni sami to nagrali. Dzięki temu zyskali większych rozgłoś. Teraz jest podobnie, a ludzie myślą że to jest przypadek.

21.08.2026 16:46
Racja
2.1
odpowiedz
Racja
16
Generał

sabaru Mylisz fakty. Tworzysz teorie z dupy.

21.08.2026 16:49
Kwisatz_Haderach
2.2
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
28
GIT GUD or die trying

sabaru Tak prosza o wplaty i kupowanie lewej kryptowaluty zeby zrobic szum wokol gry, ktora i tak sie sprzeda w kilkunastu milionach egz w pierwszy tydzien.

Tyle wygrac. Dostajesz awans na szefa marketingu.

A teraz jeszcze zawracaja dupe Microsoftowi, i sadowi w Nowym Jorku. Dla niepoznaki. No geniusz normalnie.

O nadszarpnieciu reputacji firmy (cyberbezpieczenstwo) juz nie wspomne.

Same plusy.

jprdl...

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2026-08-21 16:51:04
Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl