Szukam niedrogiej klawiatury i myszy

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
13.02.2026 21:53
1000iqhere
1
odpowiedz
1000iqhere
53
YES

Szukam niedrogiej klawiatury i myszy

Cześć wszystkim,
Jeśli chodzi o wcześniejsze moje klawiatury i myszki to nie miałem nic ponad no-name chińczyka za jakieś grosze. Nie jestem typem, który musi mieć wszystko najlepsze, lecz moja myszka sprzed paru lat zaczyna się poddawać i rozglądam się nad zamiennikiem. Razem z nią odrazu szukam klawiatury, bo i ta parę swoich latek ma.
Mój budżet nie jest może zbyt duży, lecz myślę, że do 500 zł (na oba sprzęty) lub nieco więcej możnaby znaleźć wreszcie coś porządniejszego (chociaż jakby się dało taniej to też fajnie ;)). Niestety jestem w temacie marek i tym na czym skupić uwagę dosyć zielony dlatego zwracam się do Was.
Nie mam żadnych większych wymagań, chociaż wolałbym proste, niefikuśne designy. W przypadku klawiatury obowiązkowa dla mnie jest klawiatura numeryczna, a widzę, że sporo nowych modeli jej nie posiada. Wszelkie tam podświetlenia i inne takie bajery nie są dla mnie ważne, a wręcz wolę by dałoby się to ograniczyć, mi zależy by było to w miarę dobrę i służyło sporo lat. (nie lubię robić z komputera choinki)
Aha, oczywiście to wszystko będzie służyć do szeroko pojętego grania, chociaż nie potrzebuję super sprzętu pod np. FPSy bo w nie gram bardzo mało.

13.02.2026 22:22
Alba_Longa
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Alba_Longa
110
Generał

Wybierz się do najbliższego Actiona mysz 30zł + 30 złotych klawiatura.

13.02.2026 22:26
abesnai
2.1
abesnai
108
Kociarz
Wideo

Coś mi to przypomniało.
https://youtu.be/6A9fLo5zIow

Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl