Szukam gry która pasuje do mnie XBOX 360 ;]
Witam!
Szukam gry która mnie Bardzo ale to bardzo wciągnie
A więc tak , jak zapewne każdy ma jakis gust , więc ja krótko opisze mój zebyscie mogli dobrac do mnie jakąs gre
Zakochałem sie w :
Bioshock 2 - nie mogłem sie od niej oderwac
Mafia 2 - lubię takie klimaty
Resident evil 5
Dead space
FIFA
Kane and Linch dog days 2
Splinter cell conviction
Dirt 3
left 4 dead
nienawidzę :
Gears of War
Mass efect
Dead rising
bulletstorm
ojciec chrzestny - nie wie dlaczego , przecież jest podobny do mafii , ale cóż taki mam gust ;D
Dodam ,że lubie gry w których trzeba pomyśleć i w których jest mroczny klimat jak cos w bioshock ;p
Prosze o pomoc
https://www.gry-online.pl/gry/paws-claws-fantastic-pets/z22a96#xbox360
Paws & Claws: Fantastic Pets będzie dla Ciebie.
W ogóle bez logiki to wszystko co podałeś. Lubisz Left 4 Dead ale Dead Rising już nie.
Poza tym skąd mamy wiedzieć, jaka gra ci przypasuje, skoro w tych grach co lubisz jest kilka odmiennych gatunków, to samo w tych, które ci się nie podobają.
Poza tym jak ci się nie podoba Mass Effect, wiem, że gusta i guściki, ale wymiękam ;)
A jak mam pomóc, to dobra, może zagraj w Dead Space 2 albo Left 4 Dead 2.
Masz racje .!!!
Zakochałem sie w tej grze !
Dobra , a teraz tak na serio , mozecie mi jakoś pomóć ?
może GTA IV ci przypadnie do gustu albo Metro 2033.
Mysle, ze Batman Arkham Asylum powinien idealnie trafic w twoja gusta. A jak chcesz cos podobnego do bioshocka to polecam strzelanke Singularity wzorowana wlasnie na genialnym bioshocku :)
tak się zastanawiam czy opłaca sie zagrac w bioshock , jak juz grałem w bioshock 2
[7] - Ja grałem właśnie w kolejności Bioshock 2 i potem 1 i nie żałuję.
Obie miażdżą, dwójka ma trochę ulepszeń np. używanie broni i plazmidów jednocześnie, za to jedynka nadrabia to klimatem :)
Wiewi>zdecydowanie warto zagrac w bioshocka 1, fajniejszy klimat i ciekawsze lokacje od dwojki.
No nie wiem czy Forza ta gra moim zdaniem nie jest dla kazdego :) mnie szybko znudzila ale to moze dlatego ze gram na padzie bo nie mam kierownicy ^^
Darksiders
Dante`s Inferno
Kroniki Riddicka
Assassin`s Creed
pierwszy Kane & Lynch
Swoją drogą nie rozumiem jak można zakochać się w grach takich jak Conviction, czy Fifa, a nienawidzić ME i GoW...
Jeżeli kierujesz się zasadą że im nowsza tym lepsza to poszukaj kontynuacji (ewentualnych) tych gier co wymieniłem i powinieneś być zadowolony. Jak nie kierujesz się jednak tą zasadą, popatrz za poprzednimi częściami tych które tak kochasz, bo praktycznie wszystkie są lepsze niż ich młodsze odpowiedniki.