Szczęść Boże :)
Przychodzę niemal równo po 10 latach spytać się jak tam u Was? Wszyscy żyjecie? Realizujecie lub zrealizowaliście swoje marzenia? Spełniacie się w tym życiu? Mam nadzieję, że Soulcatcher nadal nie ma możliwości banowania ludzi :)
PS. Myślałem, że to forum już nie istnieje, ale spotkałem się ostatnio z Loonem i wyprowadził mnie z błędu.
Dobrze. Dziekuje. Do widzenia.
Myślałem, że to forum już nie istnieje, ale spotkałem się ostatnio z Loonem i wyprowadził mnie z błędu.
Już wiemy kto jest winny i sprowadza siły nieczyste do domu pańskiego.
GTA na pc nie wyjdzie wcześniej jak z premierą vi na ps6. Nie ma powodu żeby wydawali wcześniej. Ktoś myślał że w lutym hahaha dobre żarty. Nie będzie też czerwca. GTA vi na pc i ps6 w 2028
Dobrze. Dziekuje. Do widzenia.
Realizujecie lub zrealizowaliście swoje marzenia? Spełniacie się w tym życiu?
A Ty?
Ale skoro pytasz to jako zawodowy atencjusz zapewne wpadłeś zanęcić i się czymś pochwalić, to nie może być przypadek :D
Myślałem, że to forum już nie istnieje, ale spotkałem się ostatnio z Loonem i wyprowadził mnie z błędu.
Już wiemy kto jest winny i sprowadza siły nieczyste do domu pańskiego.
PS. Myślałem, że już nie istniejesz, ale ostatnio Loon wyprowadził mnie z błędu.
Dalej spuchnieta gębą od psychotropów?😴
No przecież mówiłem, że realizuje swój mały projekcik GOL Legends i działam w terenie, stało się tak jak oznajmiali prorocy https://www.gry-online.pl/forum/wielkie-przywolanie/z11017341?PAGE=2 [236]
✅smuggler podbijający sobie wątek o książce
✅Montera
Wyruszam po trzy kolejne legendy. Nie zdradzę kto to będzie, ale mam już spakowany kajak, wiosła i wytyczony szlak wodny z Warszawy do Lęborka

Dla bezpieczeństwa już można uznać cię za Goozysa.
Siemka :))
Te 10 lat zleciało jak jeden dzień :D
I tak na darmo wróciłeś. Nic się nie zmieniło, nadal jest kółeczko wzajemnej adoracji, i jeden drugiemu robi dobrze, zostali sami pierdziele :))
https://www.gry-online.pl/users/sqater-po-liftingu/komentarze/yd96d73
Powitać. 😃
Skoro wróciłeś po 10 latach to może i gnoll wróci.
Jeśli chodzi o mnie to niemal wszystko się zmieniło w ciągu ostatnich 7 lat.
Widzę że podróby Zenka teraz przyjmują do seminarium, tylko pamiętaj że tam makijażu nie wolno robić.
Salam alejkum!
Realizujecie lub zrealizowaliście swoje marzenia? Spełniacie się w tym życiu?
Panie, nawet bym dziś nie wiedział jak się za to zabrać.
Wystarczy mi że Ty zaktualizowałeś informację o sobie, reszta do szczęścia nie jest mi potrzebna.