[S/Z] Klucze [CHCE] MoW: Condemned Heroes
Klucze:
* Anomaly: Warzone Earth - Steam
* Shank 2 - Steam
* Zeno Clash (w tym też jest zniżka na Zeno Clash 2) - Steam
* FEZ - Steam
* Warlock - Steam
* Dead Space - Steam + Origin
* Mirror's Edge - Steam + Origin
* Crysis 2: Maximum Edition - Origin
* Burnout Paradise - Origin
* Command & Conquer: Red Alert 3 Uprising - Steam + Origin
* Europa Universalis 3 Complete - Steam
* Paranormal - Steam
* Paranautical Activity - Steam (czekam aż pojawi się w katalogu Groupees lub klucz Steam zagości w bibliotece gier z Desura od razu będzie dostępna na sprzedaż)
* The Cat Lady - Steam (jak trafi na platformę Steam oraz klucz Steam zagości w bibliotece gier z Desura od razu będzie dostępna na sprzedaż)
* Omegalodon - Steam (jak trafi na platformę Steam oraz klucz Steam zagości w bibliotece gier z Desura od razu będzie dostępna na sprzedaż)
* Eulesis - Steam (jak trafi na platformę Steam oraz klucz Steam zagości w bibliotece gier z Desura od razu będzie dostępna na sprzedaż)
* Depth Hunter - Steam (jak trafi na platformę Steam oraz klucz Steam zagości w bibliotece gier z Desura od razu będzie dostępna na sprzedaż)
* Dino Run SE - Steam (jak trafi na platformę Steam oraz klucz Steam zagości w bibliotece gier z Desura od razu będzie dostępna na sprzedaż)
Gifty:
* Humble Origin Bundle (pełny gift wersji Below Average)
Chcę:
* Men of War: Condemned Heroes
cześć
Chętnie bym wziął od ciebie Command & Conquer: Red Alert 3 Uprising - Steam
email:
hehe przecież wiem tylko sprawdzam twoją czujność hehe
chociaż red alerta w ramach promocji mógłbyś dać
Preferuję 0.70 PLN niż 0.64 :D
Dodaj mnie @leem230698 (lub ty @Nibru jak dasz 0.70 PLN) do Steam i się dogadamy. :)
za crysis 2 maximum edition origin dam ci soczystego buziaka i pozwolę ci wynieść moje śmieci
Haha ale cię Nibru żółci załatwili, bo wcale nie mieli zamiaru kupować. Przepłaciłeś!
A czy nie pisałem żeby dodać do Steam i zagadać? A maila od PayPal podam na Steam chat, a nie tutaj.
http://steamcommunity.com/id/hemiq/
P.S. Nie jestem non-stop przy PC. Więc wiesz.
AKTUALNA LISTA.
Klucze:
* Anomaly: Warzone Earth - Steam
* Shank 2 - Steam
* Zeno Clash (w tym też jest zniżka na Zeno Clash 2) - Steam
* FEZ - Steam
* Warlock - Steam
* Dead Space - Steam + Origin
* Mirror's Edge - Steam + Origin
* Crysis 2: Maximum Edition - Origin
* Burnout Paradise - Origin
* Command & Conquer: Red Alert 3 Uprising - Origin
* Europa Universalis 3 Complete - Steam
* Paranormal - Steam
* Paranautical Activity - Steam (czekam aż pojawi się w katalogu Groupees lub klucz Steam zagości w bibliotece gier z Desura od razu będzie dostępna na sprzedaż)
* The Cat Lady - Steam (jak trafi na platformę Steam oraz klucz Steam zagości w bibliotece gier z Desura od razu będzie dostępna na sprzedaż)
* Omegalodon - Steam (jak trafi na platformę Steam oraz klucz Steam zagości w bibliotece gier z Desura od razu będzie dostępna na sprzedaż)
* Eulesis - Steam (jak trafi na platformę Steam oraz klucz Steam zagości w bibliotece gier z Desura od razu będzie dostępna na sprzedaż)
* Depth Hunter - Steam (jak trafi na platformę Steam oraz klucz Steam zagości w bibliotece gier z Desura od razu będzie dostępna na sprzedaż)
* Dino Run SE - Steam (jak trafi na platformę Steam oraz klucz Steam zagości w bibliotece gier z Desura od razu będzie dostępna na sprzedaż)
Gifty:
* Humble Origin Bundle (pełny gift wersji Below Average)
Chcę:
* Men of War: Condemned Heroes
http://www.bundlestars.com/all-bundles/men-of-war-bundle/
Nie wiem, czy widziałeś. Zawsze to masz za dychę grę, która Cię interesuje + kilka kolejnych na wymianę.
@Lopot - widziałem. Regularnie zaglądam na ŁowcyGier.pl. Nawet byłem tam z początku członkiem administracji :)
Jeśli jeszcze nie zdobyłeś tego MoW: CH to możesz śledzić ten bundel:
http://groupees.com/1cmb
Są w nim 3 MoW, w bonusach 4 (jak na złość brak tego co chciałeś), jednak 5 może pojawić się w kolejnych.