Sygnatury na zamówienie - by GhostWarriorPL
Witam.
Jak w temacie. Mam wolną chwilę, a robienie sygnatur jest moim "hobby". Można powiedzieć że będzie to profesjonalna robota.
W odpowiedzi proszę zostawić numer Gadu-Gadu i podać następujące informacje: rozmiar, treść i podpis na sygnaturce (nick).
Pozdrawiam wszystkich.
[UP] - Zapraszam. Jak wyżej, będzie to profesjonalna robota, sami ocenicie.
Ok. Zrób coś z moim nickiem i z tłem z Lostów. Zobaczymy jak ta profesjonalna robota wygląda. Nad rozmiarem sam zdecyduj. GG nie muszę podawać. Gotową sygnaturkę zaprezentuj tutaj.
Damian1539 - Podanie Gadu-Gadu jest ważne, ktoś może tą sygnaturę "ukraść" kopiując z forum. Ale to już nie moja sprawa. Będzie za 20-35min. Pozdrawiam! :)
EDIT: Chodzi o serial "Lost - Zagubieni"?

Nie wiem czy ta się spodoba. Bardziej wychodzą mi sygnatury z gier i sygnatury piłkarzy.
Jeżeli bym mógł to bym poprosił o sygnaturę z Red dead redemption, jezeli nie będzie to problem, z góry wielkie dzięki Z moim nickiem: matek650 sygnaturę mozesz wkleić tutaj, ale jak wolisz na GG to nr:37235669
ej ziombel, ile chcesz za taka pr0fesjonalna robote?
matek650 - Jak najbardziej. Żaden problem. Jak wyżej, sygnatury z gier wychodzą mi lepiej. Sygnatura będzie jutro.
osaa12 - Nic. Pisałem, że to moje hobby, więc z przyjemnością zrobię każdemu za darmo.
Odświeżam temat. Jak mówiłem, sygnatury podane na Gadu-Gadu będą miały lepszą jakość i jest gwarancja że nikt ich nie "ukradnie". Pozdro.
Damian1539 - Przepraszam za pracę z L.O.S.T'a. Troszkę mi nie wyszła, nie miałem z czego zrobić render'a, a ten trochę nie pasuję. Napis też nie wygląda dobrze, więc napisz jeśli mam zrobić drugie.
matek650 - Postaram tą sygnaturę się wykonać jak najlepiej potrafię.
Dobra, zamykam temat, jeśli ktoś chciałby jeszcze dostać sygnaturę, proszę odkopać temat.
No więc jak ci się nudzi: poproszę w wymiarach najlepiej 500x100, motyw: gymkhana ( najlepiej jakby było bez zbędnych napisów...)
GhostWarriorPL ---> nie do końca rozumiem dlaczego tak boisz się że ktoś to skopiuje. Przecież bierzesz obrazki z internetu i nakładasz napisy programem graficznym, nie ma w tym żadnego wkładu autorskiego?
Jak ci się bardzo nudzi to możesz zrobić jakąś sygnaturke.
Napis: STARKILLER 22 a motyw z fify 12 bez wskazania raczej na drużyny a jeżeli musisz to którąś z tych:
Juventus, Man City, Milan, Lyon.
GG masz na mojej karcie. Pozdrawiam. I możesz mieć pewność że jak będzie ładna to będzie świecić na wielu forach ;D