Co najbardziej mnie zaskoczyło to ja sam, nie znający targetu tej gry - bo to gra dla młodzieży i to tej młodszej.
Ten tytuł nigdy nie powinien być tak wysoko oceniony no, ale ktoś tutaj pisał, że plus dwa za pająka.
Wyjaśnij bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Twierdzisz, że gra skierowana do młodszego widza jak właśnie Spider-Man, który jest najbardziej kultową i najbardziej lubianą komiksową postacią na świecie nie powinien być tak wysoko oceniany bo właśnie jest "dziecinny" czy nie tak poważny jak Batmany? Bo jeśli to miałeś na myśli gry Nintndo to powinny mieć wszystkie oceny 4/10.
Albo lubisz ten komiksowy klimat, patos i ratowanie świata przed złymi albo nie. To, że miasto to makieta to w sumie nic złego. I tak 80% czasu spędzamy w powietrzu. Co chciałbyś jako pająk iść na siłkę albo na herbatę? No c'mon.
Dla mnie jedynka to też gra bardziej w rejonach 7/10. Dobra rzecz, ale bez rewelacji. Natomiast Morales już totalnie mnie wciągnął. Prawdopodobnie to jedna z najlepszych gier w jakie grałem w ciągu ostatnich paru lat. W dwójkę nie grałem jeszcze, ale liczę, że będzie przynajmniej w połowie tak dobra.
GOG, Forgotten Realms: The Archives - Collection One: TFNVB172BA1BCA4A57
Kto pierwszy ten lepszy. :)
14. matmafan360
14. matmafan
Aktualizacja.