gram w call of duty ghosts i ekran się minimalizuje i wyskakuje taki komunikat (sterownik ekranu przestał odpowiadać ale odzyskał sprawność) wiecie jak to naprawić?
pomoże ktoś?
Karta może się przegrzewa?
Ew. za mocno podkręcona. Sterowniki też możnaby przeinstalować albo inne wgrać.
ale tak się dzieje jak gram tylko w cod:g
sterownik ekranu przestał odpowiadać ale odzyskał sprawność
Co ty chcesz naprawiać, przecież odzyskał sprawność.
mam najnowsze sterowniki
Spróbuj tego, może coś da.
It is due to out-of-date graphic card drivers and an overclocked graphic card, so update your graphic card drivers (Note: Uninstall old drivers first, reboot system and then install new downloaded drivers) and not to use an overclocked card if you have then reset it to default. Hope it works.
wymienić kartę graficzną na nowszą :)
albo Nvidii.
amd radeon hd 6700 series
amd radeon hd 6700 serie-czyli stare -ATI- miałam ten problem kila razy,masz w sumie 2 możliwości zainstalować microsoftową poprawkę wydłużająca praceGPU(to tak w skrócie) ale to nie wiele daje .
Jedyne co możesz zrobić to zainstalować sterowniki albo nowsze albo starsze,w końcu trafisz na odpowiednie nie wyłączające ekranu.Może Ci się uda za pierwszy razem trafić może za 10 ale w końcu zadziała.Niestety karty Ati są dość kapryśne jeśli chodzi o sterowniki.
mam te najnowsze sterowniki (13.9)
a może po prostu to wina gry bo tylko w cod:g tam mam
Miałem taki sam błąd jak oglądałem coś na tvgry. Tylko tam. Dawno tam nie wchodziłem więc błąd już nie występuje
hoop18 -tzn,chodziło mi bardziej oto że ciężko dopasować sterowniki do konkretnej gry w Twoim przypadku COD-a ,czasem mogą zadziałać sterowniki o numerze powiedzmy-241.03 a czasem 123.12 (numery przykładowe),więc jeśli Ci zależy by gra działała normalnie musisz próbować je zmieniać do momentu aż zadziała,wiem że to dziwne ale to Ati.
to jest kompletnie bez sensu nie można pograć bo trzeba jakieś sterowniki szukać żeby pograć dafuq
To nie graj. Po co się pytasz o rozwiązanie skoro nawet ci się nie chce go przetestować?
już zainstalowałem z 4 sterowniki. ta gra ma zjeb*ny port recenzji na cdaction też nie ma