Jest to xfire bez możliwości nagrywania i broadcast'u połączone ze sklepem. Łatwiej się tego nie da wyjaśnić. Najlepiej zainstaluj i sam zobacz.
Mam zainstalowany. Nie wiem tylko czemu żadnej gry mi nie wykrywa np. na zdjęciu widziałem że gościowi wykrywa GTA IV a ja musiałem sam dodac i wygląda to inaczej niż u niego(nie ma stanu uszkodzenia(czy jakoś tak) itp.).
[7] - Nie. Kupiłem w sklepie internetowym a nie na Steamie.
[8] - https://www.gry-online.pl/forum/wheelman-sterowanie/zeab5330?N=1
https://www.gry-online.pl/forum/hidden-amp-dangerous-2/zbab387f?N=1
Później zajmiemy się reszta, ale na początek wystarczy Ci wiedzieć, że chcąc mieć gry na Steamie, musisz je kupować w ich sklepie.
Steam to najgorsze gówno i wszystkie gry ze Steama to gówna!!!
[10] - A jak zrobić tak żeby wpisać CD-Key i żeby Steam pobrało oryginalną wersję?
[8] no oczywiście, ponieważ forum nie jest do pomagania sobie tylko do jeżdżenia po innych.
Chociaż z drugiej strony to ciężko wpisać na google co to jest steam?
STEAM (z ang. para wodna) to cyfrowa platforma dostarczania gier komputerowych oraz materiałów multimedialnych (np. trailery,) za pomocą Internetu. Każdy użytkownik posiada własne, unikalne konto, z przypisaną do niego listą gier, które nabył. Komfort korzystania z takiego rozwiązania jest ogromny – gry możesz zakupić nie wychodząc z domu, znajdziesz w jednym miejscu, nie potrzebujesz do nich płyt CD/DVD i możesz w nie grać z dowolnego komputera. Wystarczy, że pamiętasz swój login oraz hasło!
i sorry za ten kopiuj wklej ale nie chciało mi się pisać :D
[12]
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-wusf-3601
To jest lista pudełkowych gier, które możesz dodać do Steama. GTA4 tam nie ma.
Przez klienta możesz pobierać i aktualizować tylko te gry, które tam kupiłeś (lub ewentualnie podpiąłeś).
Steam -> biblioteka -> na dole masz przycisk "Dodaj grę" i dalej wpisujesz cd key, ale wcześniej sprawdź na stronce czy możesz tak zarejestrować tą grę
stronka: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-wusf-3601
z tego co widzę to nie możesz tak zrobić, żeby mieć grę musisz kupić ją przez Steama (a'propos gta iv). zakupy są proste, masz wszystko wytłumaczone, najprościej jest chyba poprzez wpisanie nr karty czy coś takiego (robiłem w zeszłym roku) i samo ściąga pieniądze z konta ;)
A jeśli gra jest tak jak w moim wypadku GTA IV(nie kupiona przez Steam) to czy jeśli zrobię tak jak kolega w 13 poście pisał czyli wpiszę w innym kompie mój login i hasło to taka gra odpali czy musi byc taka kupiona przez Steam?
Powtórzę po raz trzeci: GTA4 NIE DODASZ DO STEAMA! Tylko gry kupione (podpięte) na Steamie można przez niego pobierać i aktualizować.
PS. Dla czepialskich: znam opcję "spoza" ale to powoduje tylko dodanie "skrótu" do gry.
Po raz któryś z kolei powtórzę, bo widocznie nie czytasz poprzednich postów. Żeby mieć GTA4 przypisane do konta Steam MUSISZ kupić ją przez Steam. Lista pudełkowych gier, które wymagają tak czy siak Steam (niezależnie od tego, gdzie zostały kupione) zbyt wielka nie jest. Pełną listę już tutaj dostałeś. Widzisz tam GTA 4? Nie ? To nie podepniesz swojej wersji pod konto Steam
Nie. Dodanie gry "spoza katalogu Steam" powoduje tylko i wyłącznie to, że w kliencie pojawia się skrót do tej gry, dzięki któremu możesz ją uruchomić. Taki sam skrót jaki masz na pulpicie. Jeśli przeniesiesz ten skrót na inny komputer, to gra odpali? Takiej gry NIE DA się tez pobrać przez Steama ani jej zaktualizować... Geez.
Serio. To jest TYLKO skrót do gry... Taki jak masz na pulpicie... Przeczytaj dokładnie post 20.
sinbad -> markerem? Na ekranie się wyświetla, IMO można też użyć "pisze".
jest wyświetlone
imho jesteś w błędzie
Forma bierna "jest napisane" pozwala przekazać faktyczny stan rzeczy. Przecież kiedy czytelnik bierze do rąk np. wydrukowaną gazetę, to wszystkie treści w niej są już napisane, bo ktoś inny wcześniej je napisał
No tak, w stosunku do książek itp. oczywiście "jest napisane", ale jeżeli chodzi o ekran, użyłbym też "pisze" (komputer coś wypisuje, pisze na bieżąco...).