Stanowisko komputerowe

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
20.10.2025 17:16
tadzikg
1
odpowiedz
tadzikg
194
starszy brygadier
Image

Stanowisko komputerowe

Hej, mam do Was zapytanie. Już mnie delikatnie denerwuje to co na zdjęciach. Co proponujecie tutaj zmienić, już mnie te kable delikatnie.... Stół musi zostać, może macie jakiś pomysł jak ogarnąć to stanowisko? Co dokupić itp.

tadzikg
2
odpowiedz
tadzikg
194
starszy brygadier
Image

2

tadzikg
3
odpowiedz
tadzikg
194
starszy brygadier
Image

3

20.10.2025 17:39
4
odpowiedz
trumpf
9
Generał

do kabli chyba najlepiej cos takiego:
https://www.amazon.co.uk/Alex-Tech-10ft-Protector-Sleeving/dp/B07FW3GTXB

ja zamowilem sobie na ali, przycinasz ile potrzebujesz, zmiescily mi sie do takiej jednej wiazki 2 kable z zasilania monitorow, 3 kable hdmi, dp, 3 kable USB, kabel zasilania lampy za monitorem. Bialy lepiej sie wtapia w tlo i wyglada to zdecydowanie lepiej.niz multum czarnych kabli.

Prawda jest taka, ze ciezko uniknac kabli na biurku, mam jeszcze samoprzylepne haczyki ktorymi poprowadzilem kable sieciowe, ale hub usb to ciagle miazga jest.

Mozesz jeszcze uzyc dwustronnej tasmy i przykleic do tylu monitora rzeczy ktore nie musza lezec na biurku, ja tak zrobilem z google dot, monitory mam na stelazu zamiast na oryginalnych podstawkach co tez zaoszczedzilo sporo miejsca. do niego tez podczepilem lampe, ktora jest za monitorami generalnie jej nie widac.

Hub usb tez mialem kiedys przyklejony ale wpinanie kabli bylo niewygodne, wiec wrocilem do wersji balaganiarskiej (lezy na biurku)

w twoim przypadku przykleilbym router :D

post wyedytowany przez trumpf 2025-10-20 17:47:15
20.10.2025 18:32
norfik
5
1
odpowiedz
norfik
2
Legionista

W dzisiejszych czasach wszystko jest bezprzewodowe a nie w kable się bawić.

Pokupuj bezprzewodowe urządzenia i problem z kablami rozwiązany.

20.10.2025 18:42
mirko81
6
odpowiedz
1 odpowiedź
mirko81
81
Slow Gaming
Image

Są w sklepach różne organizery do układania przewodów.

https://www.x-kom.pl/g-12/c/3325-organizery-do-kabli.html

post wyedytowany przez mirko81 2025-10-20 18:50:44
20.10.2025 18:59
6.1
trumpf
9
Generał
Image

bezprzewodowe mozesz miec klawiature, mysz ale ciagle bedziesz potrzebowal kabla do ladowania, wiem cos o tym bo dokladnie tak mam. logitech jeszcze jak na zlosc trzyma sie micro usb, tak ze mam na biurku jeden microusb do klawiatury i myszy, jeden usb-c do ladowania telefonu i sluchawek - zwykle podlaczony do stojaka do ladowania bezprzewodowego, i dwa kable usb z nietypowymi koncowkami do innych urzadzen, te kable wypuscilem jednak z huba usb ktory jest podlaczony do kompa ale tez do zasilania, coby pociagnal wiekszy amperaz.

Majac taie biurko mozesz jeszcze pomyslec o puszczeniu z tylu rynienki na kable. a to co podal mirko kleisz tez z tylu zamiast na blacie i bedzie ok.

20.10.2025 19:18
marcinbvb
😂
7
odpowiedz
marcinbvb
159
Generał

Jak już robić to do porządku. Bierzesz sdsa kujesz ścianę, dajesz dwa plastikowe przewody i będzie git.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl