Siema
Mam do sprzedania szesc kluczy do early accessu gry NETHER. Klucze sa z edycji CHOSEN, ktora zawiera (oprocz dostepu do gry ofc):
Chosen Pack includes:
Earliest Access to Nether (Closed Beta)
50 Nether Gold
Chosen-Only Exclusive In-Game Item
5 72 hour Guest Keys
Participation in Forums to Define Upcoming Game Features

Special Highlighted Name/Rank in Nether Forum
To sa pelne klucze, nie gifty z inventory czy inne 'ruskie' wynalazki. Po zaplacie otrzymujesz full elegancja kluczyk Steam, ktory sobie aktywujesz na swoim koncie.
Strona gry na Steam: http: //store.steampowered.com/app/247730/
Trzeba usunac spacje po dwukropku w 'http:'
Aktualna cena to na Steam: 33,99€ czyli ok 130 PLN
Moja cena to 90 PLN za kluczyk.
Jesli ktos uwaza ze za drogo jestem otwarty na propozycje. Moge sie rowniez wymienic za prepaid do WoW EU (1 klucz = 1 prepaid).
Mozliwosc transakcji przez allegro z konta ze 100% pozytywnych komentarzy.
Kluczyki sa takze wystawione na zagranicznych forach i posiadam tam ponad 2 letnie konta z masa wykonanych transakcji z kluczami do gier i bet (fora ownedcore i epicnpc) - to jako potwierdzenie uczciwosci.
Info, oferty, zapytania prosze kierowac na:
email: [email protected]
skype (szybciej): kabraxismc
Zapraszam do kontaktu i zakupu!
Nie zebym ci psul biznes, ale 90 to chyba przesada? Na stronie tworcow Chosen jest za 45zl.
Ja sprzedaje 'Chosen'.
No i tak jak mowie - jestem dosc otwarty na propozycje bo te klucze mi leza. Np prepaid do WoW to (chyba) yroche mniej niz 90PLN.
Tylko od razu mowie ze nie chce kont Steam, kont do LoL'a, GW2, itd szajsu... :)
Przeciez napisalem, ze Chosen: https://www.playnether.com/chosen_limited.html $14.99
Edit. Nie zauwazylem, ze mozna tam zmienic walute. Wychodzi troche wiecej niz 45, bo 54.45zl, ale i tak taniej i pewniej.
Nie wiem jak to znalazles ale tutaj ceny sa takie a nie inne: https: //www.playnether.com/buy.html
Wchodzac przez 'buy' nie ma takiej oferty jak ty linkujesz.
Na steamie tez nie ma i ceny na stronce sa identyczne z tymi na steamie.
Na allegro tez ceny oscyluja w okolicach 100 PLN.
Kto chce niech kupuje przez twoj link ja zostane przy swojej cenie.
Po krotkim researchu - to co linkuje nagytow to na 100% nie jest klucz Steam. Dlatego tak tanio. Do tego oferta jest ograniczona. Info do znalezienia w necie.
Jak sama nazwa mowi to cos to jest LIMITED EDITION. :)
Z mojej strony koniec dyskusji na temat ceny - nikogo nie zmuszam, niech sobie kazdy kupuje gdzie o co chce.
Tak jak mowie - ja sprzedaje pelny klucz Steam.. nie gift, nie kupione ze stronki z ukrytego linka czy bog wie gdzie indziej.
Oferta aktualna. Chetnych prosze o kontakt na powyzej podane email i skype. :)
upne sobie na wieczor. :)
up
Nie wiem jak ty to robisz, ale ja mam te same ceny co nagytow. Wczoraj dwoch moich znajomych kupilo, i sa to klucze Steam.
Goozys[DEA] -> proste Chosen w promocji stad LIMITED EDITION kosztuje 14.99$, a normalna cena bedzie 34.99$. Czesto stosowana procedura przy roznych grach online mozna kupic taniej, ale na premiere trzeba troche poczekac i kupuje sie praktycznie w ciemno, bo takie promocje czesto juz po bardzo wczesnych betach startuja i malo ludzi gre na oczy widzialo, a koncza roznie, jedne szybciej inne wogole sie nie koncza, bo gra jest mega kasztanem np :) KarmazynowyKabanos poprostu szuka jeleni :)
heh a znajomi ostrzegali mnie ze to forum jest pojebane. Typowa polska.
Anyway - nieaktualne. Kody poszly za granica z pocalowaniem raczki po 20-25 euro za sztuke. Bez beczenia, smutnego pierdolenia i wolania kolegow zeby napisalli posta popierajacego w nadziei obnizenia ceny.
Wszystkie psy ogrodnika serdecznie pozdrawiam, zycze wszystkiego najlepszego i mam nadzieje ze wam sie rowniez do biznesu beda z buciorami debile wpierdalac na potege.
Pomine juz fakt ze komentarze tutaj sa nieprawdziwe i przypuszczalnie komentujacy sami handluja i to ja psulem im interes. Nie pierwszy raz spotykam sie z takim zalosnym zachowaniem nastawionym na manipulacje cena.
Moderator moze usunac temat.
O, nie sadzilem, ze temat jeszcze zyje.
Jakiego obnizenia ceny? Dostales link bezposrednio do strony developera, gdzie gra jest dwa razy tansza, 100 razy pewniejsza i sie dziwisz, ze nikt ci tu nie wezmie.
Typowa polska? To Ty jesteś typem, który szukał frajera. Zapewne kupił je jakiś Janusz z zielonym pojęciem na temat. Ciesz się, że znalazłeś jelenia/jeleni. Jeśli forum jest pojebane to już możesz sobie stąd iść.
Na przyszłość proponuje nauczyć się kultury, bo reprezentujesz wyjątkowo niski poziom.